İnsansılaşan ve İnsanileşen Teknolojiler Digital Age Summit'te!

Dijital iş ve kültür dergisi Digital Age tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Digital Age Summit 2017, 3-4 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek. Etkinliğin bu yıl ki konusu İ-nsansılaşan ve İ-nsanileşen teknolojiler olacak. Detaylar Haberimizde..

Dijital iş ve kültür dergisi Digital Age tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Digital Age Summitİ-nsansılaşan teknolojiyi konu alıyor. 3-4 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğe Marcus du Sautoy, Martin Wild, Jasmin Karataş, Jakob Langemark gibi dünyaca ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak.

Digital Age dergisinin bu yıl 11’inci kez düzenleyeceği Digital Age Summit, bu yıl yine Türkiye ve dünyadan dijital sektöre yön vermiş konuşmacıları konuk edecek. İ-nsansılaşan ve İ-nsanileşen teknolojilere odaklanan zirvede, “Digital Humanization” temasıyla teknoloji ile insan hayatının birbirini nasıl etkilediğine ışık tutulacak.

Teknoloji ve bilişim alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğündeki zirvedeki başlıca konu başlıkları: Yapay Zeka, Robot, Algoritmalar, Otomasyon (Akıllı Sistemler), Sağlık, Finans, Giyilebilir Teknoloji, Akıllı Şehirler, Kullanıcı Deneyimi (Data Kullanımı), Artırılmış ve Sanal Gerçeklik, Mobil,  Adblocking (Reklamın Geleceği), Pazarlama Teknolojileri, Design Thinking ve Sanat.

Digital Age Summit 2017’de “Digital Humanization” temasıyla teknolojinin insanlığa olan etkilerini inceleyecek konuşmacılar arasında Oxford Üniversitesi Matematik Profesörü Marcus du Sautoy, Accenture Digital Interactive, Stratejik Tasarım & Oyunlaştırma Danışmanı Jasmin Karataş, Atom Bank Kurucu Ortağı ve CEO’su Mark Mullen, Hello Group, Kurucu ve CEO’su Jakob Langemark, Max-Planck Institute Direktörü Prof. Dr. Metin Sitti, Media-Saturn-Holding CDO’su Martin Wild, FROSMO Kurucu ve CEO’su Mikael Gummerus, Surgitate Kurucu Ortağı Dr. Özge Akbulut gibi isimler yer alıyor. Program ve konuşmacılar hakkında daha ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Digital Age Summit 2017 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.digitalagesummit.com web adresini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor