Growtech Eurasia 2016 Tarım İnovasyon Ödülleri'ne Başvurular Başladı

Growtech Eurasia, 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, işbirliklerinin yanı sıra düzenlediği yarışma ve bu yıl ilk defa oluşturulan ‘İnovasyon Alanı’ ile sektöre artı değer katan yenilikçi projeleri desteklemeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Tarım sektörüne alternatif pazarlar sunması ile önemli bir ayrıcalığa sahip olan Growtech Eurasia, 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, işbirliklerinin yanı sıra düzenlediği yarışma ve bu yıl ilk defa oluşturulan ‘İnovasyon Alanı’ ile sektöre artı değer katan yenilikçi projeleri desteklemeye devam ediyor.

Tarlasında toprağını ekip biçen çiftçiden, dünya pazarlarına ihracat yapan dev şirketlere kadar sektörün her bir yapı taşını 30 Kasım - 3 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da tek bir çatı altında toplayan Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, 16 yaşına giriyor.  Bu yıl fuara 30’u aşkın ülkeden 700’den fazla lider firma ve marka katılırken, ziyaretçi sayısının daha da geliştirilerek 80 ülkeden 80 binin üzerinde sektör profesyonelinin Growtech Eurasia 2016 Tarım Fuarı’nda ağırlanması hedefleniyor.

700’den fazla ulusal ve uluslararası katılımcı ile 80 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleşecek olan fuar kapsamında düzenlenen Growtech Eurasia Tarım İnovasyon Ödülleri’nin konsepti yenilendi. Tarım sektöründe faaliyet gösteren ticari, kamu ve sivil toplum kurumlarına; tarımsal üretimin katma değer kazanmasına ve sektörel farkındalık yaratan çalışmalarına yönelik olarak düzenlenen yarışmada dereceye giren ürün ve hizmetler, 40 bin metrekareden 50 bin metrekareye çıkarılan fuarda bu yıl ilk kez oluşturulacak İnovasyon Alanı’nda sergilenecek.

“Growtech Eurasia 2016 İnovasyon Tarım Ödülleri” yeni ürün, proje ve/veya hizmet üretilmesi ve ticarileştirilmesi için ekonomik ihtiyaçlara cevap verebilen, mevcut pazarlara başarıyla sunulabilecek ya da yeni pazarlar yaratabilecek, tarımsal üretime katma değer katabilecek, farkındalık yaratabilecek 5 ana başlıkta değerlendirilecek ve ödüllendirilecek.

Ödül başvurusunda bulunan ürün ve hizmetler, Prof. Dr. Dursun Büyüktaş, Doç.Dr. Murad Çanakçı, Sebahattin Emül, TÜRKTOB ve UBM Temsilcilerinden oluşan Seçici Kurul tarafından ön değerlendirmeye alınacak ve daha sonra halk oylamasına sunulacak.

Ödüle aday olan tarım sektörü firmalarının Son katılım tarihi 20 Kasım 2016’dır. Growtech Eurasia ‘Tarım İnovasyon Ödülleri’ne

  • Sera ve Sulama Teknolojileri,
  • Tohum-Fide,
  • Bitki Besleme ve Koruma,
  • Tarımsal Makine ve Teknolojileri,
  • Tarımsal Bilişim

kategorilerinde başvuru yapılabilecek. Yarışma, tarım sektöründe faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası tüm özel sektör firmalarının ve kuruluşlarının başvurularına açık kalacak.

www.growtechtarimodulleri.com web sitesinden ve Growtech Eurasia’nın sosyal medya hesapları üzerinden halk oylamasına açılan ve oylamaya katılan Growtech Eurasia sosyal medya takipçileri 1 Aralık saat 16:00'a kadar oylama yapabilecek.

Yarışmanın Ödül Töreni ise 2 Aralık’ta Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı İnovasyon Alanı’nda gerçekleşecek.

Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.growtech.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tarım sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor