Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışmasının 11. Yılında Yepyeni Fırsatlar!

Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in 2015 dönemi başvuruları başladı. 11. yılını kutlayan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması (YFYİ); YFYİ Idea ve YFYİ Pro programlarıyla iki farklı girişimci profiline ulaşmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından, Elginkan Vakfı Ana Sponsorluğu ve TEB Organizasyon Ana Sponsorluğunda organize edilen, Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in 2015 dönemi başvuruları başladı.

11. yılını kutlayan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması (YFYİ); YFYİ Idea ve YFYİ Pro programlarıyla iki farklı girişimci profiline ulaşmayı hedefliyor. Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması ile hem iyi bir fikre sahip girişimcilere hem de yeni kurulmuş şirketlere kendilerini ve iş fikirlerini geliştirmeleri için imkan sağlanacak.

Bu yıl iki farklı programın olduğu YFYİ kapsamında YFYİ Pro ile kurulumunun üzerinden 3 yıldan fazla geçmemiş teknoloji tabanlı şirketlerin projelerini bir üst basamağa taşımak için olanaklar sunuluyor. Tüketici Elektroniği, Bilişim, Enerji ve Sağlık olmak üzere 4 farklı kategoride yarışma fırsatı sunan YFYİ Pro’da eğitimler, mentorluk ve danışmanlık hizmetleri, nakit para ödülü ve ABD Kampına katılma fırsatı ile dünyanın en büyük ve etkili hızlandırma programı Y Combinator’dan faydalanma şansı katılımcıları bekliyor.

Öte yandan yarışma kapsamında gerçekleştirilen YFYI Idea ise, kendi işinin patronu olmak isteyen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile mezuniyetinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olan mezunların iş fikirlerini bekliyor. Katılımcılara Girişimcilik eğitimleri, mentorluk hizmetleri, kuluçka imkanı, nakit para ödülü ve ABD Kampına katılma fırsatı ile Y Combinator’dan faydalanma şansı sunulacak.

Maddi ödüllerin dışında yarışmacılar için pek çok farklı destek sunulan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması kapsamında kazananlar toplam değeri toplam 2 Milyon TL olan ödül alacak.

Unutmayın, Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması’na başvurularınızı 17 Mayıs 2015 tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz yfyi.odtuteknokent.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi iyi bir fikre sahip girişimciler ve yeni kurulmuş şirketler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor