1,5 Trilyon Dolarlık Fon, Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde Buluşuyor!

"İstanbul Yatırım Derneği" ve "Ortadoğu Ekonomi Platformu" işbirliğiyle düzenlenen "Uluslararası Yatırım Zirvesi", 29-30 Nisan 2015'te İstanbul'da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

"İstanbul Yatırım Derneği" ve "Ortadoğu Ekonomi Platformu" işbirliğiyle düzenlenen "Uluslararası Yatırım Zirvesi", 29-30 Nisan 2015'te İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yatırım Zirvesi", Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden enerji, teknoloji ve inşaat alanında karar verici yatırımcıları ağırlıyor.

Başta Katar Yatırım Otoritesi Fonu Başkanı Şeyh Abdullah Al Thani olmak üzere, toplam 1,5 trilyon dolarlık Körfez yatırım fonlarını yöneten katılımcılar, iki gün sürecek olan zirvede, Türkiye'ye yatırım yapmış uluslararası şirketlerin ve fonların yöneticileri ve Türkiye hükümetinin en üst düzey temsilcileri ile görüşme, fikir alış verişinde bulunma ve Türkiye'deki fırsatları değerlendirme fırsatı yakalayacaklar.

Zirvenin organizatörlerinden İstanbul Yatırım Derneği'nin Başkanı Mehmet Ulusoy, amaçlarının, Türkiye'nin ve İstanbul'un küresel bir yatırım merkezi haline gelmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ulusoy şöyle konuştu: "Körfez'in önde gelen yatırımcılarını, Türkiye'ye yatırım yapmış şirketlerin üst düzey yöneticileriyle, bürokrasinin ve hükümetimizin önde gelen isimleriyle buluşturarak İstanbul'un cazibesini herkese göstermek, yeni yatırımların yolunu açmak istiyoruz. Geçen seneki Zirve'ye, hükümetimizi temsilen Enerji, Ekonomi ve Çalışma Bakanlarımız katıldı. Körfez'in önde gelen yatırımcılarıyla görüştüler. Bu sene de geniş katılımla benzer bir ortam yaratacağız. Böylece hem İstanbul'un hem de Türkiye'nin gücüne güç katacağız."

Gerçekleştirilecek olan zirvede Enerji, İnşaat, Teknoloji ana başlıkları altında;

  • Küresel Yatırım,
  • Teknoloji Yatırımları-4G,
  • Mega Projeler ve Gayrimenkul Yatırım Fırsatları,
  • Türkiye'de Enerji Fırsatları ve Süreç,
  • Televizyon ve Eğlence Sektöründe Büyük Prodüksiyonlar ve Yatırımlar

özel oturumları da düzenlenecek.

Unutmayın, "Uluslararası Yatırım Zirvesi", 29-30 Nisan 2015'te İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Uluslararası Yatırım Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.yatirimzirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

NTV kaynaklı derleme haberimizi enerji, inşaat ve teknoloji sektöründe faal yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor