Burgan Bank’tan KOBİ ve Girişimcilere KGF Destekli Kredi İmkanı!

Burgan Bank; Kredi Garanti Fonu işbirliği ile kendi işletmesini açmak isteyen, işini geliştirmeye hazırlanan KOBİ’lere, ayrı bir teminat göstermelerini istemeden, 60 aya varan vadelerle kredi olanağı sağlıyor. Detaylar haberimizde..

Burgan Bank; Kredi Garanti Fonu işbirliği ile kendi işletmesini açmak isteyen, işini geliştirmeye hazırlanan KOBİ’lere, ayrı bir teminat göstermelerini istemeden, 60 aya varan vadelerle kredi olanağı sağlıyor.

Son dönemde müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmete sunduğu farklı kredi paketleri ve hizmetlerle dikkat çeken Burgan Bank, şimdi de krediye ihtiyaç duyan ancak teminat gösteremeyen KOBİ ve girişimciler için KGF destekli kredi imkânı sunuyor.

Burgan Bank, küçük ve orta ölçekli işletmelere kefalet desteği vererek işletmelerin ek teminat göstermeden banka kredisi kullanmasını sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği yaptı. Böylece her daim girişimciliği teşvik eden Burgan Bank, verdiği Hazine ve Özkaynak destekli KGF Kredileri sayesinde, yatırım ve sermaye ihtiyacı olan KOBİ’lerin nakit sıkıntısını gideriyor.

Burgan Bank’ın 60 aya kadar vadeli KGF Kredileri’nden; yeni bir iş kurmak isteyen, yaratıcı bir fikre sahip olan girişimciler, iş yerlerini genişletmek isteyen KOBİ’ler ve esnaflar, mevcut işini büyütmek için ham madde yatırımı yapmak isteyen ve ihracat / ithalat finansmanına ihtiyaç duyan işverenler, teknolojik altyapılarını yenilemek isteyen şirketler yararlanabiliyor.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş; “Ülkemiz genç, gelişen bir ekonomiye sahip; küçük ve orta ölçekli işletmelerin bu duruma çok büyük katkıları var. Bu nedenle, Burgan Bank olarak yeni işletmelerin açılması ve mevcut işletmelerin işlerini büyütebilmeleri için çeşitli ürünler geliştiriyoruz. İşletme ihtiyaçlarına göre geliştirmiş olduğumuz; faizden etkilenmeyen “İstediğinde Öde Kredisi”, taksit erteleme özelliği olan “Bi’ Nefes Kredisi” ve farklı ürünlerin özelliklerini içerisinde barındıran “Faal Hesap” ürünlerinin yanına teminat göstermenin gerekli olmadığı uzun vadeli KGF Kredilerini de ekledik. Bankamız; hızlı, yenilikçi ve dinamik bir yapıya sahip bu nedenle yeni işletmelerin ihtiyaçlarını çok iyi anlayarak onlara yönelik ürünleri geliştiriyoruz. KGF kredileri ile KOBİ’lerimizin yatırım ve finansman ihtiyaçlarını 60 aya varan vade seçenekleriyle çok uygun koşullarda sağlamış oluyoruz. Müşterilerimizin işleri ile ilgili hayallerine kavuşmalarına aracı olmak bizi en az onlar kadar heyecanlandırıyor.” sözleri ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışına vurgu yaptı.

Burgan Bank’ın KOBİ ve Girişimcilere sağladığı KGF destekli kredi olanağı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.burgan.com.tr/isletme-bankaciligi web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi  KOBİ ve Girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor