Sürdürülebilir İş ve İş Liderleri Ödülleri Sahiplerini Bekliyor!

Bu yıl 23-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Yeşil İş Konferansı kapsamında Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri de sahiplerini bulacak. Detaylar haberimizde..

Bu yıl 23-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Yeşil İş Konferansı kapsamında Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri de sahiplerini bulacak.  Sürdürülebilir iş modelini benimsemiş, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan küçük ölçekli KOBİ’lerin orta ve büyük ölçekli işletmelerin katılabileceği Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri’ne başvuru 30 Haziran’da başladı.

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen Yeşil İş Konferansı kapsamında bu yıl Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri verilecek. 23-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek konferans sırasında sahiplerini bulacak olan ödüllere başvuru 1 Eylül’e kadar devam edecek.

Kurumların Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayarak, yeni ekonominin örnek lider kuruluşları arasında yer alması ve Türkiye’de sürdürülebilir iş modellerinin ilerlemesine katkıda bulunmak için önemli bir araç olan Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne sürdürülebilir iş modelini benimsemiş olan küçük ölçekli KOBİ’ler ve orta büyük ölçekli işletmeler başvurabiliyor. İşletmeler Karbon ve Enerji Yönetimi, Su Yönetimi,  Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi ve İşbirliği olmak üzere 5 kategoride başvurabilecekler.  Sürdürülebilir İş Ödülleri kapsamımda ayrıca sürdürülebilir iş modellerinin gerek kurumlarında gerekse sektörde gelişmesi ve yaygınlaştırılmasına gönül vermiş ve bu yolda en etkili ve örnek teşkil eden adımları atmış iş liderine  de  Sürdürülebilir İş Liderleri ödülü verilecek.

Küçük Ölçekli  yani çalışan sayısı 1-100 arasında olan KOBİ’ler için başvuru bedeli 500 TL+KDV, Orta ve Büyük ölçekli yani 100’den fazla çalışanı olan işletmeler için başvuru bedeli 1200 TL+KDV.

Unutmayın Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödüllerine yapılacak başvuruların 30 Haziran - 1 Eylül tarihleri arasında yapılması gerekiyor. 01 Eylül 2014, 17:00’a kadar tamamlanmayan ve Sürdürülebilirlik Akademisi’ne ulaştırılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.surdurulebilirisodulleri.com  web adresini ziyaret edebilirler. Başvuru için ise internet üzerinden başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haberimizi KOBİ'lerimiz ve Sürdürülebilir iş modelini benimsemiş işletmelerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor