ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı Akredite Oldu!

Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı, Hazine Müsteşarlığı tarafından BKY Ağı olarak akredite edildi. Bugüne kadar 5 Yatırımcı–Girişimci Buluşması gerçekleştiren Şirketortağım Melek Yatırımcı Ağı 5 girişim şirketine yatırım yaparak akredite işlemlerini tamamladı. Detaylar haberimizde..

Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı, Hazine Müsteşarlığı tarafından BKY Ağı olarak akredite edildi. Bugüne kadar 5 Yatırımcı–Girişimci Buluşması gerçekleştiren Şirketortağım Melek Yatırımcı Ağı 5 girişim şirketine toplam 1.325.000 TL yatırım yaparak akredite işlemlerini tamamladı.

İş dünyasının duayen isimlerinden Mehmet Buldurgan’ın kurucusu ve başkanı olduğu Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı,  1 Temmuz 2014 tarihi itibari ile Hazine Müsteşarlığı tarafından akredite edildi.

Akredite ağ neler yapar?

Akredite BKY ağı T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından yetkilendirilmiş ağ demektir. Akredite edilmiş ağların görevleri yatırımcılara lisans vermek ve vergi indiriminden faydalanabilmek için ağ kanalı ile yapılan yatırımların belge ve bilgilerini Hazine Müsteşarlığına iletip yatırım süreçlerini takibini yapmak.

Yatırımcılar için BKY ağına üye olmanın faydaları!

Ocak 2014 tarihinden itibaren daha önceden Hazine Müsteşarlığı tarafından verilen lisanslar yalnızca akredite ağlara başvuru yapılarak alınabilmektedir. Lisanslı yatırımcılar içinse akredite ağ üzerinden yatırım yapmanın çokça avantajı var.

Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı, 2014 yılının başından itibaren sayısı her geçen gün artan yatırımcılarıyla 5 milyon TL’lik bir fon olma yolunda hızla ilerliyor. Ağ başkanı Mehmet Buldurgan lisanslı yatırımcıların bu avantajlardan faydalanabildiği Hazine Müsteşarlığının desteklediği tüm sektörlere (Tarım, avcılık ve ormancılık; İmalat sanayi; Ulaştırma, haberleşme ve depolama hizmetleri; İş faaliyetleri; Diğer toplumsal, sosyal ve kişisel hizmet faaliyetleri)  yatırım yapmayı planladıklarını ve her iki ayda bir Büyük Kulüp'te gerçekleştirdikleri toplantılarda kaliteli girişimler ve girişimcilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Sirketortagim Melek Yatırımcı Ağı  Hakkında

26 Eylül 2013 tarihinde Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sn. Hakan Ertürk’ ün katılımı ve yaptığı BKS Sistemi sunumu ile birlikte ilk Yatırımcı – Girişimci toplantısından günümüze kadar toplam 5 toplantı gerçekleştiren Şirketortağım Melek Yatırımcı Ağı  toplamda 33 girişimciyi yatırımcılarla bir araya getirip sunum yapma imkânı sağlamış ve bu girişimler arasından 5 tanesine yatırımcılar tarafında yatırım kararı alınıp yatırım süreçleri tamamlanmış. 22 Temmuz 2014 tarihinde 6. sı düzenlenecek olan toplantı için girişim seçmeleri devam etmekte.

Sirketortagim Melek Yatırımcı Ağı ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi için tıklayın www.sirketortagim.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor