Türkiye'nin Tek "Şirket Evlilikleri" Zirvesini Kaçırmayın!

Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com tarafından düzenlenen 2. Şirket Ortağım Zirvesi; şirketine ortak arayanları, yatırımcıları ve danışmanları bir araya getirecek. 27 Mart 2013 Çarşamba günü Double Tree by Hilton’da gerçekleştirilecek zirvenin konusu “Bir yastıkta şirket evlilikleri” olarak belirlendi. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com tarafından düzenlenen 2. Şirket Ortağım Zirvesi; şirketine ortak arayanları, yatırımcıları ve danışmanları bir araya getirecek.

27 Mart 2013 Çarşamba günü Double Tree by Hilton’da gerçekleştirilecek zirvenin konusu “Bir yastıkta şirket evlilikleri” olarak belirlendi.

İş dünyasının duayen ismi Mehmet Buldurgan’ın kurucusu olduğu Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com, 2. Şirket Ortağım Zirvesi’ni düzenliyor. Şirketine ortak arayanları, yatırımcıları ve danışmanları bir araya getirecek zirvenin konusu, “Bir yastıkta şirket evlilikleri” olarak belirlendi.

KOBİ’lere özel “Bir Yastıkta Şirket Evlilikleri”

2012 yılında kurulan ve çok kısa sürede 1000 üyeye ulaşan www.sirketortagim.com’un gerçekleştirdiği zirvenin ilk bölümünde Türkiye’de KOBİ’lerin şirket evliliğine bakışı ve yaşanan deneyimler usta isimler tarafından aktarılacak. Mehmet Buldurgan’ın moderatörlüğünü gerçekleştireceği panelde, Renault-Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Esas Holding Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi, Global Türk Capital Kurucusu Barış Öney konuşmacı olarak yer alacaklar.

Şirketine ortak arayanlar da, Melek Yatırımcılar da bu zirvede!

2. Şirket Ortağım Zirvesi’nin ikinci bölümünde ise, şirketlerine ortak arayanlar ve yatırımcılar sunumlarını gerçekleştirerek, şirketlerini tanıtma ve aradıkları yatırımları yüzyüze aktarma fırsatını bulacaklar.

Siz de şirketinize ortak arıyor ya da şirketlere ortak olmak istiyorsanız, Türkiye’nin tek şirket evlilikleri zirvesini kaçırmayın!

Katılım ve detaylı bilgi için yukarıdaki görselimize tıklayıp afişe ulaşabilir ya da www.sirketortagim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi, şirketine ortak arayan girişimciler ve yeni ortaklıklar kovalayan yatırımcılar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor