Tse ile Etiketli İçerikler

4 Yazarımız bu etiket ile 8 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Ambalaj Tasarımında Yıldız Olmak İçin Başvurular Başladı

Ambalaj Tasarımında "Yıldız" Olmak İçin Başvurular Başladı

Ambalaj üreticilerinin, tedarikçilerinin, ambalaj tasarımcılarının ve ürünlerini piyasaya süren marka sahiplerinin katılabildiği ‘Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’na başvurular başladı. İşte detaylar.. 
Hızlı Şarj İstasyonları Hibe Programı Başvurularınızı Bekliyor!

"Hızlı Şarj İstasyonları" Hibe Programı Başvurularınızı Bekliyor!

Türkiye’de elektrikli araçların şarj altyapısının oluşması için girişimcilerin hızlı şarj istasyonu yatırımı yapmasını sağlamak üzere "Elektrikli Araçlar İçin Hızlı Şarj İstasyonları" Hibe Programı başladı. Kaçırmayın! 
Bilişimci KOBİ'ler İçin Kod Emanet Sistemi Geliyor!

Bilişimci KOBİ'ler İçin Kod Emanet Sistemi Geliyor!

Fikri Işık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen "Ar-Ge Reform Paketi" konulu toplantıda, TBMM Genel Kurulu'nda 2016 bütçesinin görüşmelerine başladıklarını söyledi. Detaylar haberimizde.. 
Eşdeğer Parça Belgelendirmesi, 1 Haziran İtibariyle Başlıyor!

Eşdeğer Parça Belgelendirmesi, 1 Haziran İtibariyle Başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Eşdeğer Parça Belgelendirmesi" uygulamasının, 1 Haziran'da başlayacağını belirterek, bu sayede yerli otomotiv yan sanayinin güçleneceğini, ithalatın azalacağını ve sigorta ücretlerinde ciddi düşüş sağlanacağını söyledi. Detaylar haberimizde.. 
Türkiye'nin Önümüzdeki Yıllardaki Yeni Üretim Metodu: Leylek Modeli!

Türkiye'nin Önümüzdeki Yıllardaki Yeni Üretim Metodu: Leylek Modeli!

Sanayi Bakanı Fikri Işık, leyleklerin sürü halinde ‘V’ şeklinde uçtuklarını ve her leyleğin çırptığı kanadın arkasındakine enerji verdiğini anlatarak; “Bakanlık sektörlerin bir araya gelmeleri için ön ayak olacak. Katalizör rolü oynayacağız” şeklinde konuştu. Detaylar haberimizde.. 
Türkiye'nin İlk Elektrikli Taksisi DMA Yollarda!

Türkiye'nin İlk Elektrikli Taksisi DMA Yollarda!

Türkiye’nin ilk elektrikli aracını üreten girişimciler, şimdi de yerli malı ilk elektrikli taksiyi üretti. 420 kilometreyi 12 lira maliyet ile kateden elektrikli taksiler sıfır egzoz gazı ile de oldukça çevreci. Detaylar haberimizde.. 
Şirketler Helal Gıda Sertifikası İçin TSE Kuyruğunda!

Şirketler "Helal Gıda" Sertifikası İçin TSE Kuyruğunda!

Yıllardır helal sertifikası almak için başka ülkelerin kapısında bekleyen Türk şirketleri, İslami şartlarda üretim yapıldığını gösteren belge almak için Türkiye’deki kuruluşlara akın etti. Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE), Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği yaparak vermeye başladığı helal ... 
Girişimcilerin Yeni Gözdesi: Helal Gıda, Helal Market

Girişimcilerin Yeni Gözdesi: Helal Gıda, Helal Market

Helal sertifikalı ürünler derken şimdi de hayatımıza helal market zincirleri girdi. Girişimciler sadece sertifikalı ürünlerin satıldığı Helal Market açma yarışında. Perakende sektörü ‘helalinden’ yeni bir boyut kazanıyor. Son yıllarda özellikle gıda ürünleri için alınmaya başlanan helal sertifika ...