TEKNOFEST Girişim Programı 3. Dönem Başvuruları Başladı

T3 Girişim Merkezi, TEKNOFEST yarışmalarında finale kalan ekiplerin girişim serüveninde de yanında! el TEKNOFEST Girişim Programı'na son başvuru Tarihi: 20 Mart 2024. İşte detaylar..

TEKNOFEST bünyesinde 2018 - 2023 yıllarında arasında düzenlenen teknoloji yarışmalarına katılarak finale kalan üniversite ve üzeri seviyedeki takım veya takım üyelerine özel T3 Girişim Merkezi yürütücülüğünde TEKNOFEST Girişim Programı düzenleniyor.

Bu kapsamda ilk defa 2022 yılında hayata geçirilen TEKNOFEST Girişim Programı 1. Döneminde 24 girişime toplamda 3 Milyon TL, 2. Döneminde 16 girişime 3.6 Milyon TL olmak üzere toplam 40 girişime 6.6 Milyon TL maddi destek sağlandı.

Programın 3. Döneminde süreci başarı ile takip eden ve tamamlayan ön kuluçka girişimlerine 250.000 TL, hızlandırma girişimlerine 500.000 TL’ye kadar maddi destek sağlanacak.

Seçilen ekiplere maddi destek yanı sıra girişimcilik eğitimlerinden alanında uzman ve yönetici mentor görüşmelerine, ofis ve patent desteğinden yatırımcı ve iş birliği görüşmelerine kadar 11 farklı imkân ve olanak sağlanıyor.

TEKNOFEST Girişim Programı 'na son başvuru tarihi: 20 Mart 2024. Program hakıkında daha fazla bilgi için t3gm.t3vakfi.org/tr/basvuru/teknofest-girisim-programi web adresini ziyaret edebilir, programa buradan başvuru yapabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor