2023'te Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketi: Navlungo!

Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Navlungo, Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı'nda “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketi” seçildi. İşte detaylar..

Deloitte tarafından 1995 yılından bu yana dünya çapında yürütülen Deloitte Teknoloji Fast 50 yarışması, Meta ve Trendyol iş birliği ile bu yıl 2024’ün ilk günlerinde gerçekleştirildi. 2020’den beri ilk kez canlı yayınlanan ve bu sene 18.’si düzenlenen yarışmada, Türkiye’de hızla büyüyen teknoloji şirketleri belirleniyor.

Amazon, Etsy, Walmart, Trendyol ve Hepsiburada gibi dünyaca ünlü pazar yerlerinden veya kendi sitelerinden satış yapan kullanıcıların lojistik ve depolama çözümlerinde bir numaralı tercihi olan Navlungo; 2023 yılında binlerce KOBİ’ye, kargo ve depolama imkanını teknolojik altyapısı ve uzmanlığı sayesinde tek panel üzerinden sağladı. 2023 yılının son günlerinde 10 farklı ülkede depolama hizmeti verirken, yenilikçi servisleri ile en uygun maliyetler ve en hızlı sürelerde dünyanın neredeyse her noktasına ulaştırdığı kargolar sayesinde ise, e-ihracat müşterilerinin odağı oldu.

Navlungo CEO&Kurucu Ortağı İsa Korkmaz, bu birinciliğin bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Korkmaz, başarının temelinde Navlungo ekibinin azim ve mücadelesinin yattığına değinerek şunları söyledi:

Navlungo olarak, lojistik sektöründe gerçekleştirdiğimiz inovasyonlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla ön plana çıkıyoruz. Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı'nın birincisi olmak, bizim için büyük bir onur ve motivasyon kaynağıdır. Ekiplerimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak, uluslararası taşımacılıkta mükemmelliği hedefliyor. Bu ödül, bu çabalarımızın bir tanıması ve gelecekteki hedeflerimize doğru bir ilerleme kaydettiğimizin bir göstergesidir.

Gelecek vizyonlarının temelinde teknolojiyi kullanarak müşterilerine ve Türk ekosistemine daha fazla değer katmak olduğunu belirten Navlungo CEO&Kurucu Ortağı Korkmaz sözlerine şöyle devam etti;

Operasyonel süreçlerimizi daha da optimize etmek ve uluslararası pazarda daha geniş bir etki yaratmak istiyoruz. Yeni pazarlara açılmak, müşteri portföyümüzü genişletmek ve sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Navlungo hakkında detaylı bilgi ve inceleme için navlungo.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor