Açık İnovasyon Programı BrewFuture Girişimcileri Bekliyor

Anadolu Efes, sürdürülebilirlik stratejisinin bir parçası olarak hem kurum içinde hem kurum dışında girişimcileri desteklemeye ve iş birliği fırsatları yaratmaya devam ediyor. Şirket, bu yıl Global Girişimcilik Haftası’nı kurum içinden ve kurum dışından çok sayıda katılımcıyla ‘Anadolu Efes Girişimcilik Festivali’ ile kutladı.

Anadolu Efes, BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını desteklemek ve şirketin 2030 sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla ‘BrewFuture’ açık inovasyon programını hayata geçirdi.

Anadolu Efes, Global Girişimcilik Haftası vesilesiylse düzenlediği Girişimcilik Festivali’nde iklim eylemi, döngüsel ekonomi ve tarım uygulamaları alanlarında girişimlere sürdürülebilir inovasyon konusunda iş birliği çağrısında bulundu. Bu kapsamda şirket, sürdürülebilir bir dünya için zorlukların aşılmasına yönelik farklı bakış açılarını ve geleceği şekillendirmeye yardımcı olacak yenilikçi fikirleri teşvik ederek ileri aşama startuplara kapılarını BrewFuture programı ile açıyor. Programa katılan startuplar, ürünlerini Anadolu Efes ile geliştirmenin yanı sıra mentorluk alma ve girişimlerini ölçeklendirme imkanına da sahip olacak.

Anadolu Efes Grubu Başkanı ve CEO’su Can Çaka şunları söyledi:

“Girişimcilik ekosistemini desteklemek ve bu alandaki etkimizi her yıl daha da büyütebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Daha yaşanabilir bir dünyayı mümkün kılmak için geleceği şekillendiren fikirlere destek olmanın hem onlarla bilgilerimizi paylaşmanın hem de onlardan öğrenmenin önemine inanıyoruz. Bu bağlamda güçlü inovasyonların, iş birliğinden doğduğu bilinciyle BrewFuture programını hayata geçiriyoruz. Bizim için BrewFuture, bir programdan öte Anadolu Efes’in dünya için pozitif etki yaratma taahhüdünün bir parçası diyebiliriz. Bu programın yaratacağı dönüştürücü etkiyi görmek için heyecanlıyız.”

Brew Future hakkında detaylı bilgi için thebrewfuture.com web adresini ziyaret edebilir ve 15 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz. Dünya kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor