Türkiye-Finlandiya İş Birliği ile Ar-Ge Projeleri Desteklenecek

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Business Finland arasındaki iş birliği protokolü ile iki ülkenin sanayi kuruluşları tarafından birlikte yürütülecek olan Ar-Ge ve Yenilik projeleri desteklenecek.

TÜBİTAK ile BUSINESS FINLAND arasında 22 Ağustos 2023 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, Türkiye ve Finlandiya’dan sanayi kuruluşları tarafından birlikte yürütülecek olan Ar-Ge ve Yenilik projeleri desteklenecek.

Ülkemiz üniversitelerinin, kamu kuruluşlarının ve araştırma merkezlerinin/enstitülerinin, sanayi kuruluşları ile ortak olarak projelerde yer alması mümkün. Çağrı otomotiv ve tekstil endüstrilerinde üretimin sürdürülebilirliği konusundaki başvurulara açık. Çağrı metni ve detaylar için lütfen tıklayınız.

TÜBİTAK – BUSINESS FINLAND Ortak Proje Çağrısı 1 Kasım 2023 – 16 Şubat 2024 tarihleri arasında başvurulara açık kalacak. Türkiye’den ortaklar başvurularını https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden yapabiliyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, diğer Girişimci Destekleri içeriklerimizi de incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor