Türk Telekom'un Öncü Eğitim Teknolojileri Girişimi: SEBİT

Türk Telekom iştiraki ve Türkiye’nin öncü eğitim teknolojileri şirketi Sebit, okul öncesinden lise son sınıfa kadar geniş bir yelpazede öğrencilere yapay zekâ destekli eğitim çözümleri sunuyor.

Türk Telekom iştiraki ve Türkiye’nin öncü eğitim teknolojileri şirketi Sebit, eğitim çözümleriyle milyonlarca öğrenciyi destekliyor. Kişiye özel yönlendirmeler, canlı dersler, rehberlik yayınları ve bire bir rehberlik desteği gibi geniş bir yelpazede tüm ihtiyaçlara yönelik yapay zekâ destekli çözümler sunan Sebit; yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerin başarılarına katkı sağlamaya devam ediyor.

35 yıldır yenilikçi teknolojilerle eğitimi dönüştüren Sebit; LGS hazırlığı için Vitamin LGS, YKS hazırlığı için Raunt’la öğrencilere kapsamlı dijital ve basılı kaynaklar sunuyor. Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde Sebit’in kişiselleştirilmiş eğitim çözümleriyle öğrenciler, merkezî sınavlarda büyük başarılara imza attılar. Sebit’in 8. sınıflara yönelik geliştirdiği Vitamin LGS’yle sınava hazırlanan öğrencilerden 27’si tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. 2023 YKS’de Sebit’in üniversiteye hazırlık ürünü Raunt’la çalışanlar arasında Türkiye 1'incisi, 2'ncisi, 3'üncüsü, 4'üncüsü, 6'ncısı ve 7'ncisi olan Raunt öğrencileri bulunuyor.

Sebit ürünleriyle öğrenciler, yeni döneme bir adım önde başlıyor

Vitamin LGS ve Raunt gibi sınava hazırlık ürünlerinin yanı sıra Sebit tarafından geliştirilen Vitamin Kitapları, öğrencilerin konuları kalıcı öğrenmelerini sağlıyor. Sebit’in okuduğunu anlama, dikkat, konsantrasyon ve odaklanma becerilerini geliştirerek okuma hızını artıran ürünü Hızlıgo’yla öğrenciler, sınav başarılarını yükseltiyor. Ayrıca ortaokul matematik dersi için geliştirilen DinamikMAT, sınırsız sayıda soru üreterek öğrencilerin hatasız ve hızlı işlem yapma becerilerini geliştirmelerini ve matematik başarılarını artırmalarını sağlıyor. Özel okulların eğitim ortamının dijitalleşmesinde 21. yüzyıl eğitimine yönelik çözümler sunan Sebit’in ürünü Sebit VCloud, şu an Türkiye’deki 700 özel okulda kullanılıyor. Sebit VCloud ürünü yeni çağın tüm eğitim dinamiklerini okullara kazandırmayı hedefliyor. 

35 yıllık deneyim, kanıtlanmış başarılar

Sebit; öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri ve velilere sağladığı kişiselleştirilmiş çok boyutlu eğitim desteğiyle herkesin hayatına dokunuyor. Türkiye’de 35 yıldır birçok farklı teknoloji ve Ar-Ge çalışmaları yapan Sebit; yapay zekâ destekli eğitim içeriklerinden teknolojik platformlara, akıllı ölçme değerlendirmeden öğretmen eğitimlerine kadar kapsamlı çözümler sunuyor.

Okul öncesinden lise son sınıfa kadar öncü eğitim teknolojileri sunan Sebit hakkında daha fazla bilgi için sebit.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor