AI Tabanlı Yeni Nesil İşe Alım Girişimi OneNewOne Yatırım Aldı

Yapay zeka tabanlı işe alım yönetim sistemi OneNewOne, 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığını duyurdu. Söz konusu yatırım turu, Alesta Yatırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

Alesta Yatırım'ın yeni iştiraki  “OneNewOne” markası altında, yapay zekâ tabanlı, hızlı, verimli ve düşük maliyetli yeni nesil bir işe alım yönetim sistemi sunan One Human Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı oldu.

İnsan Kaynakları dikeyinde, işe alım alanında faaliyet gösteren OneNewOne, yapay zeka teknolojisi ile CV Havuzu’nu dakikalar içerisinde sınıflandırıyor, eşleştiriyor ve ”Akıllı Ön Müla kat” modülü ile yapay zekanın ön görüşmeleri tamamlamasını sağlıyor. Bunun yanında ”Görüşme ve Sınav Otomasyonları”, ”Akıllı Teklif” modülleri ile İK yetkililerine, tüm işe alım sürecini öğrenen algoritmalar ile tek bir platform üzerinden yönetme şansını sunuyor.

OneNewOne kurucusu Tunç Erman yatırımla ilgili yaptığı açıklama da: OneNewOne ile yurtiçi ve yurtdışında bizi kullanan iş ortaklarımıza ”İşe Alımın Geleceğini” deneyimleme fırsatı sunmaktayız, aldığımız yatırım ile hedeflerimize ulaşmamız konusunda önemli bir adım gerçekleştirdik, birlikte global hayallerimize hızlıca
ulaşacağımız inancındayız” dedi.

OneNewOne, aldığı yatırım ile yapay zeka Ar Ge çalışmaları ve global pazarlarda pazar payını genişletmeyi palnlıyor.

AI tabanlı Yeni Nesil İşe Alım Girişimi OneNewOne hakkında daha fazla bilgi için onenewone.com web adresini, Alesta Yatırım hakkında detaylı bilgi için alestayatirim.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor