DoktorTakvimi, Teknoloji Girişimleri Arasında En İyi İşveren Oldu

Türkiye'nin en büyük online sağlık platformu DoktorTakvimi, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen Best Workplaces in Technology™ 2023 listesinde, teknoloji şirketleri arasında kendi kulvarında en iyi işveren seçildi.

İnterneti kullanarak sağlık araştırması yapan hasta ve danışanlarla randevularını online bir şekilde yönetmek isteyen hekim ve uzmanları buluşturan DoktorTakvimi, Great Place to Work “Best Workplaces in Technology™ 2023” listesinde yerini aldı.

Daha önce Great Place to Work® Türkiye, Best Workplaces for Millennials 2023 “Y Kuşağı için En İyi İş Yerleri” listesine de giren DoktorTakvimi, Best Workplaces in Technology™ 2023 listesinde 100 - 249 çalışan kategorisinde birinci sırada yer aldı.

“Amacımız çalışanlarımız için harika bir iş yeri yaratmak”

DoktorTakvimi Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yurdun, “DoktorTakvimi olarak, tüm çalışanlarımız için mutlu hissedebilecekleri, güvenilir ve harika bir iş yeri yaratmak için çalışıyoruz. Ne mutlu bize ki bu kapsamda hayata geçirdiğimiz uygulamalar karşılık buluyor. Önümüzdeki yıllarda da Great Place to Work Enstitüsü tarafından oluşturulan listelerde yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Yüzde 85 oranında çalışan memnuniyeti

Teknoloji sektörünün En İyi İşverenleri™ listesinde yer alan şirketlerin çalışanları yüzde 85 oranında bulundukları organizasyonu yakın tanıdıklarına harika bir iş yeri olarak kesinlikle tavsiye ettiklerini ifade ediyor. Bu oran standart organizasyonlara göre yüzde 28 daha yüksek çalışan deneyimi anlamına geliyor. Liste şirketlerinin çalışanları yüzde 85 oranında başarı ve özel çabalarının yöneticileri tarafından takdir edildiğini ifade ederken, standart şirketlerde ise bu oran yüzde 44 olarak görülüyor.

DoktorTakvimi nedir, ne iş yapar?

İki Türk girişimci tarafından 2012 yılında kurulan DoktorTakvimi, 2014'te ticari faaliyetlerine başladı ve elde ettiği başarılı sonuçların hemen sonrasında da pek çok ülkede faaliyet gösteren Docplanner Grubu'na satıldı. DoktorTakvimi, interneti kullanarak sağlık araştırması yapan hasta ve danışanlar ile randevularını online bir şekilde yönetmek isteyen hekim ve uzmanları buluşturan bir platform. DoktorTakvimi'nin sisteminde 191 binden fazla hekim ve uzman profili bulunuyor. Sistemi profesyonel olarak kullanan hekim, uzman sayısı ise yaklaşık 10 bin. 250 özel sağlık kurumuna da hizmet veren DoktorTakvimi, aylık 9 milyon tekil ziyaretçi sayısına sahip.

Daha fazla detaylı bilgi için doktortakvimi.com web adresinden girişimi inceleyebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor