7 Ülkede Kullanılan Yerli Girişim Masraff, 35 Yeni Ülke Hedefliyor!

Masraff, mobil onay, ERP entegrasyonu, QR kod ile fiş teslimatı, öngörülebilir raporlar gibi çeşitli özellikleri sayesinde kontrollü bir masraf yönetimi ve yapay zeka tabanlı, gelişmiş bir finans teknolojisini şirketlere sunuyor.

Şirketlerin harcamalarını kontrol altında tutmalarını sağlayan Masraff, tüm muhasebe süreçlerini dijitalleştirerek Avrupa'ya yayıldı. Masraff yönetimini yapay zeka algoritmaları ile mobil adımlara taşıyan Masraff, harcamaları etkin bir şekilde kısabilmesi ve sürdürülebilirliğe katkısı sayesinde yıl sonuna kadar başka pazarlara da dahil olmayı hedefliyor.

Otomatik Masraf Girişi, Özel Form ve Onay Yapısı ve ERP Sistem Entegrasyonları çözümleri sunarak şirketlerin masraf formlarını kolaylıkla oluşturmasını ve yönetim birimlerine onay için göndermesini sağlayan Masraff; Türkiye, İngiltere, Almanya ve Hollanda dahil olmak üzere toplamda 7 ülkede faaliyet gösteriyor. Önümüzdeki dönemde başka pazarlara da dahil olmak için çalışmalarını sürdüren Masraff, geniş müşteri ağı ve partnerleriyle 35 ülkede daha kullanılmaya başlanacak

Masraff, mobil onay, ERP entegrasyonu, QR kod okuma ile fiş teslimatı, öngörülebilir raporlar gibi çeşitli özellikleri sayesinde kontrollü bir masraf yönetimi ve yapay zeka tabanlı, gelişmiş bir finans teknolojisini şirketlere sunuyor. Masraff’ın evraklarla örülen karmaşık masraf sürecini tamamen dijitalleştirmesi, kağıt kullanımını azaltarak şirketlerin sürdürülebilirlik amaçlarına da hizmet ediyor. 

Merkez Bankası entegrasyonumuz ile 160’tan fazla para birimine uyum sağladık

Masraff olarak, Türkiye dahil 7 ülkede işletmelerin masraf süreçlerini otomatikleştirirken, sunduğu raporlar sayesinde şirketlere öngörü sağlayarak kontrollü masraf yönetimi yapabileceğini belirten Masraff Kurucu Ortağı ve CEO’su Begül Eray Sezgin, “Güçlü yapay zeka algoritmalarımız Latin alfabesini kullanan bütün ülkelerde, Merkez Bankası entegrasyonumuz ise 160'tan fazla para birimi ile çalışmamıza imkan tanıyor. Bu yetkinliklerimizle özellikle Avrupa’da, daha fazla ülkede yer almak istiyoruz. Birçok ülke pazarına yönelik araştırmalarımız da sürüyor” diye konuştu.

Uzmanların doğru verilerle kendi işlerine daha çok vakit ayırmasını sağlıyoruz

Son kullanıcıdan CEO’ya kadar herkes için yeri doldurulması zor avantajlar sağlayan Masraff’ın çıkış noktasının zaman tasarrufu olduğunu ifade eden Begül Eray Sezgin, girişimin faydalarını şöyle sıraladı; “Son kullanıcılar masraflarını manuel girmekten kurtularak, ana işlerine odaklanma fırsatı yakaladılar. Muhasebe, finans ve üst yönetim ekipleri ise şirket prosedürlerinin Masraff sistemlerine entegre edilmesiyle raporlama, maliyet kontrolü ve maliyet projeksiyonu alanlarında verimlilik sağladılar. Tüm bunlar düşünüldüğünde şirketlerin dijitalleşmesine olan katkımız da yadsınamayacak düzeyde.”

Masraff hakkında daha fazla detay bilgi için masraff.co web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor