Dijital Rehber Girişimi GeziBilen, Fonangels'da Yatırım Turunda

Kullanıcılarına istedikleri şehirde, zaman sınırı olmaksızın tarihi, doğayı, kültürü ve lezzetleri keşfetme imkânı tanıyan dijital rehber GeziBilen, Fonangels Platformu’nda 20 Milyon TL değerleme ile yatırım turuna çıktı.

GeziBilen, 2019 yılında M. Samet Özdemir ve Furkan Korkutata tarafından İstanbul'da kurulmuş bir Dijital Rehber mobil uygulama girişimi.

Uygulama temelde, gezginlere tatilleri ve seyahatleri boyunca şehirleri keşfederken kusursuz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Sesli, görsel ve uygulama içi navigasyon gibi deneyimlenmiş içeriklerle kullanıcılara rehberlik etmeyi ve gezilerini daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor. Faz I'de, Türkiye'nin en çok turist çeken 20 ili seçilmiş durumda. Bu illerdeki tüm içerikler, GeziBilen ekibi tarafından özenle hazırlanıp gezilerek fotoğraflanıyor, yazılıyor ve seslendiriliyor.

GeziBilen, seyahat ve turizm başlığı altında farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yanıt veren tamamlayıcı bir hizmet sunuyor. Hafta sonu gezileri, iş gezileri, farklı şehirlere yapılan seyahatler, doğa gezileri, lezzet rotaları, tarihi ve turistik yerleri keşif amaçlı ziyaretler gibi pek çok kullanım senaryosunda pratik çözümler sunuyor. Uygulama, herkesin ihtiyaç duyduğu güncel ve doğru bilgilerle kullanıcılarına destek oluyor.

GeziBilen, IOS, Android ve Huawei mobil platformlarında 125 binden fazla indirme sayısına ulaşmış, 90 bin kayıtlı üyeye ve 25 bin aktif kullanıcıya sahip. Son bir yıl içinde rotaları inceleyen gezgin sayısı 115 bini aşmış. Ayrıca, uygulama içerisinde yer alan gezi noktaları son bir yıl içinde 280 binden fazla kez okunmuş.

Asıl hedef kitlesi yurt dışından Türkiye'ye gelen yabancı turistler olan GeziBilen'in, Türkiye'de başlamasının önemli bir avantajı bulunuyor. Ülkemiz, turistlerin en çok tercih ettiği destinasyonlardan biri olduğu için ürün pazar entegrasyonu için değerli bir test ortamı sunuyor aslında.

GeziBilen, Fonangels'da Yatırım Turunda

Girişim, 24 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen ön talepte 243 potansiyel yatırımcısından 2.113.133 TL ile %105 oranında talep toplamış.

7 Ağustos itibariyle Fonangels Kitlesel Fonlama Platformu’nda yatırım turuna başlayan GeziBilen yatırımcılarına 18 Ağustos’a kadar yatırım yapmaları durumunda %15 bedelsiz pay avantajı sunuyor.

Girişimin şimdiye kadar topladığı fonlarla ilgili tüm detayları Fonangels yatırım sayfasından inceleyebilirsiniz.

GeziBilen hakkında daha fazla detay sahibi olmak için web sitesini gezibilen.com adresinden inceleyebilir, yine site üzerindeki linklerden uygulamalarını edinebilir ve inceleyebilirsiniz.

Haberimizi tüm yatırımcı okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor