Şirket Açmadan Potansiyelini Test Edebileceğiniz İş Fikirleri

Şu anda yaptığı işten tatmin olmayan, mutlu olacağı işe bir an önce kavuşmak isteyen yüzlerce insan vardır. Kim kendi işini yaparak başarıya ulaşmak istemez ki? İşte şirket açmadan potansiyelini test edebileceğiniz iş fikirleri..

Eminiz şu anda yaptığı işten tatmin olmayan, mutlu olacağı işe bir an önce kavuşmak isteyen yüzlerce insan vardır. Kim kendi işini yaparak başarıya ulaşmak istemez ki? Ancak bu insanların önemli bir çoğunluğu hayalindeki işi yapmak için gerekli maddi güce sahip olmadığını düşünerek olduğu şekilde hayatına devam eediyor. Çünkü bilinmeyen ve denenmeyen yollar, her zaman korkutucu ve riskli geliyor. Kendi işlerini kurmak için önce bir şirket açmaları, sonrasında ise bir ofis tutmaları gerektiğini düşündüklerinden bu masrafların altından kalkamayacaklarını düşünüyorlar ve girişimleri henüz hayal aşamasındayken yok olup gidiyor. Peki fikirlerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için hemen şirket açmak şart mı? Aslında değil, şirket açmadan önce öncelikle freelance işler yaparak da hayallerinizi test edebilirsiniz. İşte size şirket açmadan önce test edilebilecek girişimcilik fikirleri…

Son Zamanların Popüler Mesleği Yazılım

Son zamanlarda oldukça popüler olan yazılım işini, bu alanda okuyanlar dışında matematiği kuvvetli ve bu işe ilgi duyan kimseler de yapabiliyorlar. Yazılım işinde başarılı olabilmenin ilk koşulundan biri gündemi ve gelişmeleri takip etmek ve sıkı çalışmak. Ancak güzel olan haber şu ki, bu işi yapabilmeniz için illa ki bir şirket sahibi olmanız gerekmiyor. Freelance olarak hizmet verebileceğiniz bu sektörde home ofis çalışabilir, daha profesyonel bir şekilde çalışmak istiyorsanız da hazır ofis tercihinde bulunarak işinizi yapabiliyorsunuz.

Sanatsal Ruhu Olanların Tercihi Grafikerlik

Yine son zamanların popüler mesleklerinden biri olan grafikerlik, şirket kurma zorunluluğu olmadan freelance olarak yapabileceğiniz bir meslek. Photoshop, illustrator gibi belli başlı programlara hakim, görsel zekası yüksek kişilerin yapabileceği bu meslekte kurumsal kimlik tasarımı, banner tasarımı, web arayüz tasarımı gibi hizmetler verebilirsiniz.

Doğrudan Pazarlama ile Network Marketing

Bu iş modeli ile firmaların ürünleri kullanıcı tavsiyeleri ile potansiyel müşterilere tanıtılmakta. Bu iş yarı zamanlı ya da tam zamanlı olarak yapılabilmekte. Son dönemde daha fazla girişimci tarafından tercih edilen network marketing işinde kişinin yeteneklerine göre kazanç oranını da değişiyor.

Yıllardır Popülerliğini Yitirmeyen Ölümsüz Meslek Editörlük

Editörlük freelance işler arasındaki popüler mesleklerden biri. Kalemine güvenen ve disiplinli çalışmayı seven kişilerin yapabileceği bir meslek olan editörlük için de bir şirket kurmanıza gerek yok. Bir bilgisayar, internet ve sakin bir çalışma ortamı dışında fazla bir şeye ihtiyaç duymayacağınız bu meslekte, çeşitli firmalara SEO uyumlu özgün makaleler üreterek güzel bir gelire sahip olabilirsiniz. Dilerseniz kendinize ait bir blog sitesi açabilir, sitenize reklam alarak da uzun vadede gelir elde edebilirsiniz.

Herkesin Olmayı Hayal Ettiği Bloggerlık

Hepimizin günlük hayatta çok sık kullandığı sosyal medya son zamanlarda artık bir meslek haline geldi. Güzel fotoğraf çeken, yaratıcı, görselliği olan, çok gezen ve dili kuvvetli pek çok kişi bu ortamlarda fenomen olabilir ve güzel gelir elde edebilir. Bu işi yapmak için de bir şirket sahibi olmanız gerekmiyor. Güzel bir telefon ve bu işi yapabilecek istek ve kabiliyet blogger olmak için yeterli.

Yabancı Dili Kuvvetli Olanların Tercihi Tercümanlık

Tercümanlık mesleği günümüzde geliri oldukça iyi olan bir meslektir. Tabii bu mesleği icra edebilmek için çok iyi düzeyde yabancı dil bilgisine ve tecrübeye sahip olmak gerekir. Firmalara veya kişilere ister sözlü ister yazılı olarak hizmet verebileceğiniz bu meslek için bir şirket sahibi olmanız gerekmiyor. Freelance çalışarak da tercümanlık yapabilir, geçiminizi sağlayabilirsiniz.

Son Dönemin Gözdesi Youtuberlik

Youtube son yıllarda kullanıcılarına eşsiz para kazanma fırsatları sağlayan bir platform olarak ön plana çıkıyor. Youtube’ye yüklediğiniz videolar aracılığıyla kolaylıkla para kazanabilirsiniz. Üstelik Youtube’den para kazanmak için herhangi bir kazanç sınırı yok. Birçok başarılı Youtuber aylık yüz binlerce lirayı aşan tutarlarda ödeme almaktadır. Siz de kendinizi bu konuda geliştirerek uzun vadede para kazanabilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz haberimizi, şirket açmadan potansiyeli test edilebilecek fikirleri tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

Bülent
Bülent
Nevzat üstad onay verirmi bu tavsiyelere Smile)
İdris Cin
İdris Cin
Bülent bey, şirket açmadan önce potansiyeli test edilebilecek iş fikirleri bunlar Smile

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor