YouTube'un En Çok Kazananı Yıllık 22 Milyon $ ile 8 Yaşında!

Video paylaşma platformu devi olan YouTube'da yayınladığı videolar ile en çok para kazanan kişinin, 8 yaşında bir çocuk olduğu açıklandı. Üstelik yıllık kazandığı miktar ise 22 milyon Dolar. Detaylar haberimizde..

Video paylaşma platformu devi olan YouTube'da yayınladığı videolar ile en çok para kazanan kişinin, 8 yaşında bir çocuk olduğu açıklandı. Üstelik yıllık kazandığı miktar ise 22 milyon Dolar. 

Forbes tarafından yayınlanan bir listede yer alan Ryan isimli çocuk, listenin 1. sırasında yer alıyor. Ryan ToysReview isimli kanala sahip olan bu çocuk, sürekli olarak oyunculuk deneyimlerini anlattığı videolar paylaşıyor. Hemen hemen her gün video paylaşan Ryan, elde ettiği geliri son 1 yılda 2 kat arttı. 

17 Milyonu Aşkın Abonesi Var

Amerikan NBC Televizyonu tarafından yapılan bir röportajda 8 yaşında olmasına rağmen neden bu kadar çok izlenene sahip olduğu sorulduğu zaman Ryan yaptığı açıklamada "Çünklü eğlenceliyim ve komiğim" ifadelerine yer verdi. 2015 yılında açılan kanal Ryan'ın ailesi tarafından açıldı ve şu anda 17 milyondan fazla aboneye sahip. Üstelik paylaşılan videoların izlenme sayısı 26 milyara yaklaşmış durumda. 

1 Milyon Dolar'lık Geliri Sponsorlu İçerikler Üzerinden Kazanıyor

Forbes tarafından yayınlanan bir haber verilerine göre Ryan'ın elde ettiği toplam gelirin 21 milyon Doları, videolardan önce çıkan reklamlardan elde ettiği öğrenildi. Geriye kalan 1 milyon Dolar'lık gelir ise sponsorlu içerikler üzerinden kazanıldı. Aynı zamanda paylaştığı videolarda yer alan bir oyuncağının satış rekorları kırması da ayrı şekilde hayrete düşürdü. Kanalın marka değeri o denli bir büyüklüğe sahip oldu ki Amerika perakende devi Walmart, Ryan's World isimli kıyafet ve özel oyuncak bastırarak satışa çıkarmaya başladı. 

Ryan's Family Review (Ryan'ın Ailesi Değerlendiriyor) isimli kanal ise Ryan'ın kardeşleri ve ailesi tarafından kuruldu. 8 yaşına sahip olan Ryan yılda 22 milyon Dolar kazanıyor. Bu kazandığı gelirlerin %15'i ise reşit olunca alabileceği bir banka hesabına aktarılıyor. Ayrıca Ryan'ın kız kardeşleri Ryan'dan etkilenmiş olacaklar ki onun yanında olduklarını belirttikleri bir kanalda onlar kurdu. Ryan's Family Review (Ryan'ın Ailesi Değerlendiriyor) isimli kanal ise Ryan'ın kardeşleri ve ailesi tarafından kurulan bir kanal oluyor. 

indir.com kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor