Management Forum, KOBİ’lere Büyüme Taktikleri Verecek!

Yönetim Danışmanları Derneği tarafından 25 Nisan 2018 tarihinde "Yönetimde Yenilikçilik ve Değişim" teması ile İstanbul’da düzenlenecek olan Management Forum Türkiye'de Kobi’lerin gelişimi için yeni stratejiler paylaşılacak. Detaylar haberimizde..

Yönetim Danışmanları Derneği tarafından 25 Nisan 2018 tarihinde "Yönetimde Yenilikçilik ve Değişim" teması ile İstanbul’da düzenlenecek olan Management Forum Türkiye'de Kobi’lerin gelişimi için yeni stratejiler paylaşılacak.

Management Forum süresince ele alınacak olan "Teknoloji ile Finansal Yönetim" başlığı altında, özellikle Finansal büyümeden üretime dönük büyüme modellerine geçişte, finansal kaynakların kullanımı, Kamu tarafından sağlanan finansman Kaynakları, işletme bütçe yönetimi ve finansal risk ölçümlerinde teknoloji kullanımları başlıkları ele alınacak.

Kobi’lerin Gelişimi Ekonominin Gelişimidir

Kobi’lerin %99 ‘unu oluşturduğu Türkiye ekonomisinde, firmaların %80 gibi büyük bir çoğunluğu 10 yılın sonunda kapanmakta. Kobi’lerin yönetim becerilerinin gelişimi ve sürdürülebilir yapılar oluşturulması, ülke ekonomimizin her noktada gelişimine önemli katkı sağlayacak.

Kamu tarafından Kobi’lere yönelik KOSGEB aracılığı ile sağlanan teşviklerin, uzun dönemli faydaya dönüşmesi Dünya’da Türkiye’nin rekabet gücünü artıracak.

Rekabet üstünlüğünü elde etmek için sanayinin dijitalleştiği günümüzde, Kobi’ler Endüstri 4.0 sürecine başarı ile adapte olabilmeleri için önemli bilgilerin paylaşılacağı forum süresince 20 fikir lideri deneyim ve bilgilerini paylaşacaklar.

Kobi’lerin stratejik planlamaları için başlangıç noktasında bilgi paylaşımının sağlanacağı Management Forum Türkiye, Eylül ayı itibari ile tüm Türkiye’de workshop olarak Kobi’lere yönelik Finans Yönetimi, Stratejik Planlama, Kalite Yönetimi ile ilgili eğitimler düzenleyecek.

25 Nisan 2018'de düzenlenecek forum için kayıtlar ücretsiz olup, hedef üretime dayalı ekonomik model için sivil toplum katkısını bir üst düzeye taşımak.

Management Forum Türkiye hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.managementforumturkey.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi KOBİ'lerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Mustafa Yılmaz
Mustafa Yılmaz
Şirketlere toplam kalite ilkelerine uygun bir yönetim sistemi uygulanması lazım
Tüm çalışanlar tarafından kullanılan ve  tüm faaliyetlere ait süreçlerin tanımlandığı bir uygulama
Uygulamada tüm yönetsel araçlar yer almalıdır.
Hata ve önerilere göre sürekli yenilik ve gelişmeler yapılır.
Tüm çalışanların aklından yararlanılır.
Benim böyle bir projem var. Tasarımları hazır

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor