Girişimci Dostu Ofis Modelleri İle İş Kurmak ve Yönetmek İşten Bile Değil

Son yıllarda ülkemizde giderek büyüyen sanal ofis ve hazır ofis sektörü; girişimcilere sunduğu düşük maliyetli ve yüksek kaliteli hizmet getirisiyle artık bir trend haline gelmiş durumda. eOfis’in sunduğu sanal ofislerde pek çok kullanım avantajı bulunuyor. Detaylar haberimizde..

Son yıllarda ülkemizde giderek büyüyen sanal ofis ve hazır ofis sektörü; girişimcilere sunduğu düşük maliyetli ve yüksek kaliteli hizmet getirisiyle artık bir trend haline gelmiş durumda.

Deskmag.com verilerine göre dünyada coworking sektöründe, son 5 yıl içinde yaklaşık %300 artış görüldü. Türkiye’de de hızla büyümekte olan sektörde bugün küçüklü büyüklü yaklaşık 100 şirket bu alanda hizmet vermeye devam ediyor.

Çok lokasyonlu bir ofis girişimi olan eOfis sektörün öncülerinden olup 2011 yılında başladığı şubeleşme atılımını bugün de sürdürüyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Gaziantep’te her biri merkezi lokasyonlarda ve seçkin plazalarda olan 17 profesyonel ofis alanını yönetiyor. Farklı büyüklükte, çok çeşitli sektörlerden şirketlerin bu yeni ofis modellerine gösterdiği talep ve tüm dünyada yerleşen daha mobil ve özgür çalışma fikri, yenilikler ve gelişim yönünde sektöre itici bir güç olmaya devam ediyor.

Hazır Ofis, Sanal Ofis ve Coworking (Ortak Ofis) özellikle iş kurmak isteyen girişimci ve startupların, küçük işletmelerin ve yurtdışı temsilciliklerin tüm dünyada tercih ettiği çağın ofis modelleri olmakla birlikte, yaptığınız işe ve bütçenize göre tavsiye ediliyor. Kendinize ait özel bir odada çalışmak istiyorsanız Hazır Ofis üyeliği, ‘Ofisim her yerde’ esnekliğiyle tüm eOfis lokasyonlarında çalışma masası kullanımı için Coworking, ofis kullanmıyorsunuz ama prestijli bir iş adresine ihtiyacınız varsa Sanal Ofis üyeliği gibi… Yatırım yok, aidat yok, stopaj yok. Yani risk yok. Esnek sözleşmeler ve kullandığın kadar öde sistemi ile iş insanlarına her türlü kolaylığı, profesyonel altyapı ve kurulumla birlikte sağlıyor. Ayrıca siz ofiste olmasanız da ofisiniz profesyonel bir ekip tarafından yönetilmeye, çağrılarınız ve posta kargolarınız karşılanıp aktarılmaya devam ediyor.

Yeni ofis modelleri iş kuranlar için ofis yönetmeye ayrılan işgücünü, zaman kaybını ve işletme giderlerini ortadan kaldırırken, profesyonel kurulum ve maliyetler ile de rekabette avantaj sağlıyor.

eOfis hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz www.eofis.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0212 465 62 22 nolu numara ve  eofis@eofis.com.tr üzerinden eOfis yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Haberimizi ofis ihtiyacı bulunan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor