Girişimleriniz Rölantide, Sevdikleriniz Ön Planda Olsun, Hayırlı Bayramlar!

Tüm okurlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz! Bu bayramda da girişimleriniz rölantide; büyükleriniz, aileniz ve sevdikleriniz ön planda olsun. Hayırlı Bayramlar!

Yaptığı girişimler / çalışmalar / üretimler / tüketimler ile, aldığı kararlar ile ülkemize (yerli tüm zenginliklerimize) değer katan girişimcilerimizin, sanayicilerimizin, yatırımcılarımızın, devlet yetkililerimizin, Ülkemiz Girişimcilik Ekosistemindeki herkesin, kısacası tüm okurlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.

Bayramdan sonra da haberlerimizle yine karşınızda olmaya tüm heyecanımızla devam edeceğiz.

İş modeli gereği bayram boyunca çalışmak durumunda olup hayatımızı kolaylaştıran herkese teşekkür ediyor, çalışmak zorunda olmayan tüm girişimcilerimize "bayram boyunca girişimleriniz rölantide; büyükleriniz, aileniz ve sevdikleriniz ön planda olsun" diyoruz. Hayırlı Bayramlar!

Bu içeriği 32.240 kişi okudu.
Kategori: Hakkımızda, KAMU, Girişimci Ekosistemi
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor