GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2014 Mayıs Konuğu: Hasan Köktaş!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimcilik Buluşmaları'nın konuğu Türkiye Enerji Vakfı Başkanı Hasan Köktaş olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Türkiye Enerji Vakfı Başkanı Hasan Köktaş olacak.

En son Nisan ayında  Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan 'ın konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 13 Mayıs 2014 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV 2014 Mayıs Girişimci Buluşmaları'nda Türkiye Enerji Vakfı Başkanı Hasan Köktaş, "Enerji Sektörü ve Türkiye'nin Enerji Piyasalarında Konumu" konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI beyle iletişime geçebilirler.

Hasan KÖKTAŞ kimdir?

Hasan KÖKTAŞ, 1963  Trabzon Of doğumlu. 1988 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. İş hayatına bankacılık sektöründe Türkiye İş Bankasında başladı. Bir çok bankada çeşitli görevlerde çalıştı ve Vakıfbank'ta Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 1994 - 1999 yılları arasında Belko Genel Müdürlüğü yaptı. Hasan KÖKTAŞ, 2003–2008 yılları arasında T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Bu süre içinde ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, TÜPRAŞ  Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan Vekilliği görevlerini uzun süre yürüttü. İdaredeki görevi boyunca TÜPRAŞ, ERDEMİR, Halkbank, Esgaz, Bursagaz, Limanlar, maden şirketleri, gibi Ülkemizin en büyük şirketlerinin özelleştirilmesi ve halka arz edilmesi çalışmalarında bulundu.

Özelleştirme İdaresinde Başkan Yardımcısı olarak  petrol, doğal gaz ve elektrik  sektörlerinden sorumlu olarak çalışan KÖKTAŞ, 4 Ocak 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile EPDK Başkanı olarak atandı. Bu görevini 4 Ocak 2008 – 7 Ocak 2014 tarihleri arasında 6 yıl yürüttü. "Yönetim Becerileri", "İnsanları Anlama ve İnsanlarla Anlaşma Sanatı: İLETİŞİM", "Empatik İletişim, Koçluk ve Lider Yönetici" konularında eğitim sertifikası sahibi olan KÖKTAŞ, enerji konulu bir çok ulusal ve uluslararası toplantılara katıldı. Halen Dünya Enerji Düzenleyiciler Formu Başkanı ve Türkiye Enerji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Hasan Köktaş İngilizce biliyor, evli ve üç çocuk babası.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 13 Mayıs 2014 Salı saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Katılım için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI beyle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalarına ilgi duyan ve Sn.Hasan Köktaş'dan "Enerji Sektörü ve Türkiye'nin Enerji Piyasalarında Konumu" sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor