Konuk Yazar tarafından Eklenen İçerikler

Biz Yapalım Müşteri Zaten Gelir Dedik, Gelmedi ve Battık!

"Biz Yapalım Müşteri Zaten Gelir" Dedik, Gelmedi ve Battık!

Bu içeriğimizde teknoloji girişimcisi Ömer Taban'ın bizzat deneyimlediği ve başarısız olduğu girişim denemesini kendi kaleminden sizlere aktaryoruz. İşte konuk yazarımızın deneyimleri ve ders niteliğinde önemli tavsiyeleri.. 
Kertenkele Üniversitesi Açılmazsa Markalaşamayız!

Kertenkele Üniversitesi Açılmazsa Markalaşamayız!

Yıllar boyunca birçok girişimin içerisinde yer aldım. Hepsinin kendine has sorunları, sunduğu çözümleri ve ortaya çıkardığı fırsatları vardı. Hepsi iyi niyetli ve azimli olmalarına karşın bu projelerin bir kısmı çok hızlı büyürken bazıları sınıfta kaldı. Detaylar haberimizde.. 
Başarılı Bir Kadın Girişimcinin Girişimcilik Hikayesi: PRO-SER!

Başarılı Bir Kadın Girişimcinin Girişimcilik Hikayesi: PRO-SER!

Bugün üniversite arkadaşım sevgili Seven Yılmaztürk’ün girişimcilik öyküsünü paylaşarak siz girişimci adaylarını cesaretlendirmek istiyorum. Laboratuvar Test Ekipmanları ve Kalite Kontrol Test Cihazları imalatı yapan bir "Kadın Girişimci". Detaylar Haberimizde.. 
Başarmak İstiyorsanız Mış Gibi Girişimci Olmayın!

Başarmak İstiyorsanız "Mış" Gibi Girişimci Olmayın!

Çeşitli kurum ve kuruluşlara verdiği eğitim danışmanlık ve koçluk hizmetlerinin yanısıra girişimcilik eğitimleri de veren konuk yazarımız Dilek Porsuk, KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen girişimci adaylarına bazı tavsiyelerde bulundu. Detaylar Haberimizde.. 
Gelişmek Güçlenmek İstiyorsak Girişimciliği Özendirmeliyiz!

Gelişmek Güçlenmek İstiyorsak Girişimciliği Özendirmeliyiz!

Bugün ilk makalemi siz değerli okuyucalarım için hazırlarken oldukça heyecanlıydım ama bir o kadar da şanslıydım. Girişimcilik üzerine geçtiğimiz ay ve bu ay yoğun etkinlik programlarına katılmış ve güncel bilgi birikimi sağlama imkanı yakalamıştım.. 
Internet of Things Ulaşım Sektörünü Nasıl Etkileyecek?

"Internet of Things" Ulaşım Sektörünü Nasıl Etkileyecek?

Ulaşım sektörü her geçen yıl daha da büyüyor. Sürücüsüz araçların çıkması, elektrikli arabalar, akıllı cihazlar, sensörler, veri madenciliği, uzay çalışmaları derken hayatımızdaki hemen hemen her şey daha ‘akıllı’ olmaya başladı. Peki "Internet of Things" ulaşım sektörünü nasıl etkileyecek? Detaylar 
Bilişim Vadisi ve Aziz Sancar Leblebileri

Bilişim Vadisi ve Aziz Sancar Leblebileri

Kelimelerin farklı bir dünyası var. Her bir kelime farklı bir tecrübeyi, farklı bir durumu ve kültürü ifade ediyor. Böylelikle iletişim kurup, kendimizi anlatabiliyor ve karşımızdakinin bizden ne istediğini net olarak anlayabiliyoruz. Detaylar makalemizde.. 
Londra'nın En Başarılı Türklerinden Hüseyin Özer'in Hikayesi

Londra'nın En Başarılı Türklerinden Hüseyin Özer'in Hikayesi

Konuk Yazarımız Merve Bingöl (Karabağlı) Londra'nın En Zengin Türklerinden Biri: Hüseyin Özer'i yazdı. Siz değerli okurlarımızı konuk yazarımızın makalesiyle başbaşa bırakıyoruz...