Girişimcilik Ekosisteminde Yılın Yeni Medya Girişimi Seçildik!

Ülkemiz girişimcilik ekosisteminin önemli kurumlarından Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından bu sene 5. kez düzenlenen Girişimcilik Ödülleri'nde "Yeni Medya Ödülü" kategorisinde ödüle layık görülen proje Girişim Haber oldu! Detaylar haberimizde..

Ülkemiz girişimcilik ekosisteminin önemli kurumlarından Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından; başarılı girişimleri ödüllendirmek, girişimciliği destekleyen kurum ve kişileri öne çıkarmak ve fikirlerin girişimlere dönüştürülmesine destek ve cesaret vermek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen Girişimcilik Ödülleri'nin 5.sinde ödüller sahiplerini buldu.

5 Eylül-15 Aralık tarihlerinde 10 farklı kategoride proje / şirket  başvuruları kabul edilen ve 2 aylık gibi titiz bir değerlendirme süreci ile finalistlerin belirlendiği GİV 5. Girişimcilik Ödülleri'nin final programı olan Ödül Töreni, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un teşrifleri ile 16 Şubat 2017 Perşembe günü GİV merkezi olan Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşti.

Yoğun bir katılıma sahne olan Ödül Töreni hakkında tüm detayları GİV'in bu sayfasından okuyabilirsiniz. Ödül Töreninin son bölümünde 10 kategoride ödül kazanan girişimler, projeler ve kişiler açıklandı.

GİV 5. Girişimcilik Ödülleri yarışmasında Yeni Medya Ödülü'ne layık görülen yeni medya girişimi Girişim Haber oldu! Ödülümüzü Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beyefendinin elinden aldık.

Girişim Haber olarak 2010 yılından bu yana ekosisteme kattığım etkileşimn bir sornucu olarak kazandığımız GİV 5. Girişimcilik Ödülleri - Yeni Medya Ödülü ile; ülkemiz girişimcilik ekosistemi için daha faydalı çalışmalar yapmak adına daha fazla motive olduğumuzu belirtmek isterim. Önümüzdeki günlerde ve haftalarda sitemiz ile ilgili pek çok olumlu gelişmeye ve değişime şahit olacaksınız.

Girişim Haber olarak Girişimcilik Ödülleri'ni düzenleyerek ülkemiz girişimcilik ekosistemini büyüten Girişimci İşadamları Vakfı'na ve paydaşları Bahariye Melek Yatırım Ağı'na teşekkür ediyor, ödül kazanan tüm girişimcileri, kişi ve kurumları tek tek tebrik ediyoruz.

Bu sevinçli haberimizi Girişim Haber'in sıkı takipçisi olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor