Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi 9-10 Mart'ta Ankara'da

SUMMITS'22, Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ekosisteminin geniş yelpazesindeki kuruluşları, akıllı hareketliliğin devam eden gelişiminde rol oynamaya davet ediyor. Zirve, AUS Türkiye tarafından BTK ev sahipliğinde düzenlenecek.

Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) alanında ülkenin uluslararası etkinliği olan zirvede, sektör liderleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başta olmak üzere birçok kamu ve özel sektör kuruluşunca desteklenen uluslararası AUS yetkilileri ve temsilcileri konuşmacı olarak yer alıyor.

Organizasyon kapsamında, Türkiye'de AUS alanında öne çıkan projeler sergilenecek, start-up'lar ve sektör uzmanları bir araya gelecek, başarılı AUS projeleri ve saha uygulamaları yerinde görülebilecek, eğitimler düzenlenecek.

SUMMITS'22, Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ekosisteminin geniş yelpazesindeki kuruluşları, akıllı hareketliliğin devam eden gelişiminde rol oynamaya davet ediyor. Zirve Programı, delegelere en son AUS teknolojileri ve yeni hareketlilik konseptleri hakkında bilgi edinmeleri için sizlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Ulaştırma sektörü ve ilişkili tüm sektörlerden uzmanlar, araştırmacılar, politika yapıcılar, çözüm sağlayıcılar; yenilikçi fikirleri ve öğrenilen dersleri paylaşmak, şehirlerin bugün karşı karşıya olduğu hareketlilik zorluklarını ve AUS çözümleri ile bunların nasıl üstesinden gelinebileceğini ele alarak tartışmak için sizleri SUMMITS 2022’ye davet ediyor.

9-10 Mart'ta düzenlenecek SUMMITS 3. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesinde, başarılı Akıllı Ulaşım Sistemleri projelerine "Ulaşımda Aklın Yolu" ödülleri verilecek. Zirve hakkında tüm detaylı bilgi ve katılım için auszirvesi.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi akıllı ulaşım sistemlerine üzerine projesi olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor