MIXX Awards Türkiye, Dijitalin En İyilerini Ödüllendiriyor!

47 ülkede faaliyetlerini sürdüren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından bu yıl 10. kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye’nin başvuru süreci başladı. Son başvuru tarihi 17 Ocak 2020. Detaylar haberimizde..

47 ülkede faaliyetlerini sürdüren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından bu yıl 10. kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye’nin başvuru süreci başladı. Son başvuru tarihi 17 Ocak 2020.

Uluslararası bir yarışma olan MIXX (Marketing and Interactive Excellence) Awards dijital reklamcılığı geliştiren ekipleri ve markaları ödüllendirir. Dijital pazarlama iletişimi endüstrisinde benzeri olmayan, yaratıcı çalışmaların üretilmesini, marka performansının geliştirilmesini, internetin yaratıcı standartlarının yükseltilmesini hedefler.

Dijital yaratıcılık ve sonuçları üzerine odaklanan MIXX Awards, reklamları stratejiden yaratıcı çalışmaya ve uygulamaya, medya planlamasından entegrasyona, verimlilikten yatırımın geri dönüşüne (ROI) kadar tüm katmanlarıyla değerlendiren tek dijital yarışma olma özelliği taşıyor.

MIXX Awards'ta kategoriler güncellendi. Toplam 15 kategorinin yer aldığı yarışmaya bu yıl itibariyle her bir proje en fazla 3 başvuru ile katılabilecek. Kategoriler hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

MIXX Awards Türkiye’de bu yıl 2. kez “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Özel Ödülü verilecek. Bu ödül için ayrıca bir başvuru alınmayacak olup, Jüri’nin belirleyeceği yöntemle belirtilmiş kriterlerin ((web siesi üzerinde) en az iki ya da daha fazlasını karşılayan çalışmalar arasından bir kazanan seçilecek. Ödül alan proje 10. MIXX Awards Türkiye Ödül Töreni’nde açıklanacak.

Dereceye giren çalışmalar reklam ve pazarlama endüstrisi için değerli bir eğitim aracına dönüşür. Dijitalin, pazarlama bileşenleri içinde oynadığı etkin rolü ortaya koyar. MIXX Awards’a katılan çalışmalar dijital eko-sisteminin yetkin isimlerinden oluşan bir jüri – reklamverenler, reklam ve medya ajansı yöneticileri, yayıncılar – tarafından değerlendirilir. Kazananlar IAB Türkiye tarafından düzenlenen ödül töreninde ödüllerini alanlar, MIXX Europe’da ve IAB MIXX Awards’ta yarışma fırsatı elde eder.

MIXX Awards Türkiye hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.mixxawards-tr.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor