Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi Yarın Başlıyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yüksek himayelerinde 27 – 30 Kasım 2019’da Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi için geri sayım başladı. Detaylar haberimizde..

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yüksek himayelerinde 27 – 30 Kasım 2019’da Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi için geri sayım başladı.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği desteğiyle düzenlenecek Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi, Ahilik kültürünü ekonominin gündemine taşımaya hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla açılması beklenen 30 Kasım’daki İş Ahlakı Zirvesi’nde değerli konu ve konuşmacılar ile gün boyunca ahilik ve iş dünyasına yön verecek önemli konular tartışılacak.

T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 28 Kasım’da katılması beklenen Uluslararası Ahilik Fuarı'nın açılışını ise T.C. Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yapacak. Dört gün sürecek ve iş dünyasının en büyük şirketlerinin yanı sıra esnaf ve sanatkarların ürünlerini uluslararası arenada tanıtma fırsatı bulacağı fuar çerçevesinde düzenlenecek panellerde, Türkiye’nin önemli iş insanları ve akademisyenleri Ahilik kültürünün iş dünyasına yansımalarını, Ahilik kültürünün getirdiği başarı hikayelerini ve Ahiliğin geleceğin ticaretine nasıl yön vereceğini tartışacak. Fuarda akademik çalışmaların yanı sıra esnaf ve sanatkarların kendi hünerlerini sergileyeceği, çocukların farklı etkinliklerle Ahiliği tanıyacağı etkinlikler düzenlenecek.

Uluslararası Ahilik ve İş Ahlakı Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ahilikzirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor