Startup Huddle İstanbul Başlıyor! Sizde Etkinliklerde Yerinizi Alın!

Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) uluslararası programı Startup Huddle, Türkiye’de ilk defa İstanbul’da İTÜ GİNOVA’da düzenleniyor. Her ay 1 ya da 2 erken aşama girişimcisi, kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkanı bulacak. Detaylar haberimizde..

Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) uluslararası programı Startup Huddle, Türkiye’de ilk defa İstanbul’da İTÜ GİNOVA’da düzenleniyor. Her ay 1 ya da 2 erken aşama girişimcisi, kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkanı bulacak.

160 farklı ülkede 20.000 partnerle 10 milyon üyeye sahip Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) uluslararası programı Startup Huddle, Türkiye’de ilk defa İstanbul’da İTÜ GİNOVA’da düzenleniyor.

Her ay 1 ya da 2 erken aşama girişimci kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkanı bulup, katılımcı olan diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan projelerini nasıl geliştirebileceklerine ve ilerletebileceklerine dair geri bildirim alırlar. Her sunum 6 dakika sürer ve her sunum sonrası 20 dakika boyunca soru cevap ve geri bildirim zamanı gerçekleşir.

Programın amacı yerel girişimcilerin gelişmesi ve girişimcilik ekosisteminin güçlenmesidir. Yerel girişimci topluluğunu güçlendirecek ve topluluğun girişimleri besleyeceği bir ortam organize edilir.

Etkinlik, ayda bir kez İTÜ GİNOVA'da düzenleniyor. Siz de bu topluluğun bir parçası olmak, girişimlerin gelişmesine katkı sağlamak ve ilham almak istiyorsanız etkinlikte yerinizi alabilirsiniz.

Startup Huddle İstanbul hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.genglobal.org/startup-huddle ve ginova.itu.edu.tr web adreslerini ziyaret edebilir, startup olarak sunum yapmak için buradaki formu doldurabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor