GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2019 Eylül Konuğu: Serdar Yokuş!

GİV tarafından 2010 yılında düzenlenmeye başlatılan Girişimci Buluşmaları 2019 yılında da tüm hızıyla düzenlenmeye devam ediyor. 24 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Huawei Enterprise Ülke Müdürü Serdar Yokuş olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2010 yılında düzenlenmeye başlatılan Girişimci Buluşmaları 2019 yılında da tüm hızıyla düzenlenmeye devam ediyor. 24 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Girişimci Buluşmaları'nın konuğu bu kez Huawei Enterprise Ülke Müdürü Serdar Yokuş olacak.

GİV Girişimci Buluşmaları etkinliği Huawei Enterprise Ülke Müdürü Serdar Yokuş'un katılımı ile 24 Eylül 2019 Salı günü 19.30'da Vakfın Eyüp Bahariye Mevlevihanesindeki merkezinde gerçekleştirilecek.

"Teknoloji ve Bilim" teması ile gerçekletirilecek etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı ise buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve Huawei Enterprise Ülke Müdürü Serdar Yokuş'un konuk olacağı "Teknoloji ve Bilim" konulu etkinliği merak eden tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor