Girişim Hareketi, Gain Global Adında Küresel Bir Ağa Dönüştü

Türkiye’de 15.şehirde faaliyet gösteren Girişim Hareketi, İstanbul merkezli küresel bir ağa dönüşerek Gain Global ismi ile çalışmalarına devam edecek. Detaylar Haberimizde

Türkiye’de 15.şehirde faaliyet gösteren Girişim Hareketi, İstanbul merkezli küresel bir ağa dönüşerek Gain Global ismi ile çalışmalarına devam edecek.

Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getirmek üzere başlattığı çalışmaları bugün Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, Girne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Lefkoşa, Nevşehir ve Osmaniye şehirlerinde gerçekleştiriyor.

Yeni adıyla Gain Global, 2020 yılında 20 ülkedeki 200 şehirde 20 bin üye ile çalışmalarını yürüten bölgenin en yaygın girişim yatırım ağı olmayı hedefliyor. Yeni girişimleri başlatma yolunda girişimci adaylarını güçlendirmeye yönelik aksiyon odaklı destekçiler, yatırımcılar ve paydaşlardan oluşan bir ağ olma özelliği taşıyan Gain Global, girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak ve girişim fikirlerinin şirketleşerek büyümesini kolaylaştıracak iş birliği ortamları geliştirmek üzere çalışmalar yürütüyor.  Girişim Buluşması, Atölye Çalışması ve Seminerlerin yapıldığı girişim yatırım ağı, yeni döneminde Sahne ve Forum etkinlikleri de gerçekleştirecek. Dönem içerisinde şehrin en iyi girişimleri seçilecek ve potansiyel yatırımcılarla buluşturulacak. Girişimciler, destekçiler, eğitmenler, mentorler, yatırımcılar, kurumlar ile bir araya gelerek projelerini değerlendirecek ve gelişimlerine katkı sağlayacak.

Türkiye’de 2020 yılına 20 şehirde olmak hedefinde ilerlerken aynı zamanda sonuç odaklı girişimcilik projelerini de artıracakları bir dönem için çalıştıklarını dile getiren Gain Global, Kurucusu ve Yönetici Direktörü İsmail Haznedar, Eylül ayı ile başlayacak yeni dönemin İstanbul merkezli bir küresel ağa dönüşme vizyonu için milat olacağını söylüyor. 

Gain Global hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gainglobal.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor