Edenred, Şirketlere Özel Kurumsal Seyahat Portalı Geliştirdi

Yemek kartı sektörünün lider markalarından Edenred, kurumsal çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek şirketlerin seyahat planlamasına yardımcı olacak Edenred Kurumsal Seyahat Portalı’nı geliştirdi. Detaylar haberimizde..

Yemek kartı sektörünün lider markalarından Edenred, kurumsal çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek şirketlerin seyahat planlamasına yardımcı olacak Edenred Kurumsal Seyahat Portalı’nı geliştirdi.

Jolly Tur’un seyahat konusundaki tecrübelerinden de yararlanılarak işverenlerin hizmetine sunulan Edenred Kurumsal Seyahat Portalı, işverenler açısından bir çok maliyeti azaltıyor ve kontrol altına alıyor. Portal sayesinde uçuş araması, konaklama sorgulaması, yurt içi ve yurt dışı rezervasyonlar yapılabilirken, rezervasyonu yapılan konaklama yerlerinin satın alım süreçleri de kolayca yönetilebiliyor.

Sistem, her çalışanın kendi rezervasyonunu kendi yapması üzerine kurulu. Şirket tarafından çalışanlar için özel limitler belirleniyor ve her rezervasyon yönetici onayıyla gerçekleşiyor. Böylece çalışanların nakit taşıma, avans alma, fatura toplama gibi idari süreçleri tarih olurken, işverenlere de uygun fiyatlı alternatifler sunuluyor.

Seyahat harcamalarında tasarrufu hedefleyen işverenlerin vazgeçilmezi olacak Edenred Kurumsal Seyahat Portalı, sunduğu raporlar ile de hiçbir soruyu yanıtsız bırakmıyor. Portalda yer alan raporlar bölümünde gerçekleşen seyahatler, tarih ve tutar bazlı listelenebiliyor ve etkin bir bütçe kontrolü yapılması sağlanıyor. Hangi çalışan yıl boyunca nereye, ne amaçla, kaç kere gitti ve ne kadar harcadı gibi detaylı raporlar hazırlanabiliyor. Portaldan 7/24 rapor ve analiz almak mümkün. Ayda tek fatura ile operasyonel yükü de hafifleten Edenred Kurumsal Seyahat Portalı, vade avantajı ile de ödeme kolaylığı sunuyor.

Edenred Kurumsal Seyahat Portalı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.edenred.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor