e-Devlet'ten Verilen 7 Hizmet ile 84,6 Milyon Lira Tasarruf!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından yapılan açıklamaya göre e-Devlet aracılığı ile verilen 7 hizmetten 84 milyon 557 bin 66 lira tasarruf sağlandı. Detaylar haberimizde..

Devlet ile vatandaşlar arasında interaktif iletişim kuran e-Devlet uygulamasının yaygınlaşmasıyla birçok hizmet elektronik ortamda verilebiliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından yapılan açıklamaya göre e-Devlet aracılığı ile verilen 7 hizmetten 84 milyon 557 bin 66 lira tasarruf sağlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamasında "Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğümüzce 53 hizmet e-Devlet Kapısı'ndan yapılıyor. Söz konusu hizmetlerden aralarında SRC, kiralık taşıt ilavesi, K türü yetki belgesinin de bulunduğu 7 hizmetten toplamda 84 milyon 557 bin 66 lira tasarruf sağlandı. Söz konusu hizmetler dolayısıyla yapılan bu işlemler için 13 milyon 454 bin 217 adet kağıttan, 3 milyon 363 bin 554 liralık da kırtasiyeden tasarruf yapıldı. Böylece 192 ağacı kesilmekten kurtardık." dedi.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor