Bilişimciler, 27 Nisan'daki Gelecekte Bilişim Konferansını Kaçırmayın!

Dijital ve akıllı sistemler, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojilerin konuşulacağı Gelecekte Bilişim Konferansı, 27 Nisan'da SETA İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Gelecekte Bilişim Konferansı, #GelecekGeliyor sloganıyla 27 Nisan 2019 tarihinde SETA İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Türkiye’nin en kapsamlı dijital dönüşüm platformu olan Smart Future Forum’un düzenlediği konferansta dijital ve akıllı sistemler, IoT, yapay zekâ, bulut bilişim, siber güvenlik ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojiler konuşulacak.

Türkiye’nin en kapsamlı dijital dönüşüm platformu olan Smart Future Forum, dönüşüm ve iş liderlerini geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojileri tartışmak üzere 27 Nisan 2019 tarihinde “Gelecek Geliyor” sloganıyla İstanbul’da buluşturuyor.

Gelecekte Bilişim Konferansı, dijital dönüşüm ve değişimi bilişim sektörü perspektifinden değerlendirerek dijital teknolojiler konusundaki farkındalığın artırılması, alanında uzman konuşmacıların sektöre vizyoner bir bakış açısı kazandırması ve gelecek vizyonu çizmesini hedefliyor.

Gelecekte Bilişim Konferansı ile Dijital Dünyaya Bağlanın

Türk bilişim sektörünün en geniş tabanlı düşünce topluluğu Bilişimler ve BİLİŞİM GRUBU desteği ile Smart Future Forum tarafından düzenlenecek Gelecekte Bilişim Konferansı’nda; dijital ve akıllı sistemler, IoT, yapay zekâ ve robotların desteklediği dönüşümün sonuçları, ülkemizde ve bölgemizde her geçen gün artan çok yönlü güvenlik ihtiyacı ve bilişim alanında yerli üretimin önemi gibi başlıkların bugünü ve geleceği konuşularak, bu alandaki fırsatlar değerlendirilecek.

Yaşanan dönüşüm birçok sektörde olduğu gibi bilişim sektöründe de bir paradigma değişimine neden oluyor. Bu paradigma değişimi sektördeki araçlardan, iş yapış modellerine nasıl etkileyeceği, bu alandaki fırsat ve tehditlerin belirlenmesi, geleceğe güvenle bakmak adına zamanında doğru aksiyonların nasıl alınması gerektiği gibi farklı konu başlıkları ekseninde konunun uzmanları tarafından tartışılacak.

Türkiye ve dünyada teknolojinin geldiği konumu ve gelecek hedeflerini sektörün önemli isimlerinden keşfetmek ve dijital dünyaya bağlanmak için www.smartfutureexpo.com/gelecektebilisim adresinden hemen yerinizi ayırın.

Gelecekte Bilişim Konferansı'na Girişim Haber olarak medya sponsoru olduk. Bu vesile ile teknolojinin önümüze koymaya hazırlandığı yeni trendleri farkedip, bu trendleri sorgulamak ve iş modellerinize uygulayabilmek için bu değerli konferansa katılmanızı önemle tavsiye ediyoruz.

www.smartfutureexpo.com/gelecektebilisim internet adresini ziyaret ederek konferans programına ve kayıt formuna erişebilirsiniz. Unutmayın "Gelecekte Bilişim Konferansı", 27 Nisan'da SETA İstanbul Konferans Salonu'nda yapılacak.

Haberimizi bilişim sektöründeki okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor