Türkiye İnovasyon Haftası 3-4 Mayıs'ta Sizleri Bekliyor!

Türkiye’de inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, inovasyon ekosisteminin en büyük buluşması olan “Türkiye İnovasyon Haftası” 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Detaylar Haberimizde..

Türkiye’de inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, inovasyon ekosisteminin en büyük buluşması olan “Türkiye İnovasyon Haftası”, Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Dünyada ve Türkiye’de fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini İstanbul’da bir araya getirerek inovasyon odaklı konferans, sergi ve atölye çalışmaları ve deneyim alanları ile dünya çapında bir etkinlik olan “Türkiye İnovasyon Haftası”nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Türkiye’nin İlk İnovasyon Geliştirme Programı “İnovalig Ödül Töreni”de gerçekleştirilecek.

Bugüne kadar 400 bin ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik bu yıl da konferans, sergi, atölye çalışmaları ve deneyim alanları ile dünyada ve Türkiye’de inovasyon konusunda çok sayıda konuşmacıyı, sektör devlerini, akademisyenleri ve öğrencileri buluşturacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ‘in katılacağı etkinlikte Shazam Kurucu Ortağı Chris Barton, Estonya Eski Devlet Başkanı Toomas Hendrik Ilves gibi global düzeyde alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer alacak.

“Teknolojik İlerlemede Çarpan Etkisi: Savunma Sanayi”, “Hayata Dokunan İnovasyon”, “Türkiye’de İnovasyon Ve Gelecek”, “Dijital Dönüşümden Üretim Dönüşümüne: Sanayide Yeni Ufuklar”, “İhracatın Yeni Rotası: Fiyat Rekabetinden Bilgi Rekabetine”, “Finansta İnovasyon: Fintech ve Blokzincir Teknolojileri” başlıklı panellerin yer alacağı etkinlik kapsamında,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek “İnovalig Ödül Töreni”nde 2018 yılı inovasyon şampiyonları açıklanacak. Etkinlikte paralel olarak uluslararası arenada güçlü işbirlikleri kurarak Türkiye’nin sahip olduğu üretim gücü ve kapasitesi e-ihracat ile gelişmesine katkı sunan ulusal ve uluslararası organizasyon “World E-Commerce Forum” düzenlenecek.

“Türkiye İnovasyon Haftası” hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.turkiyeinovasyonhaftasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor