Üniversiteliler, 2242 Araştırma Proje Yarışması Başvuruları Başladı!

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla açılan 2242-Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışma'sının başvuruları devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla açılan 2242-Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışma'sının başvuruları devam ediyor. 

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları düzenleniyor.

Son Başvuru Tarihi: 10 Mayıs 2019

2019 yılında yedinci kez düzenlenecek olan yarışma "Akıllı Şehirler ve Ulaşım",  "Bilgi ve İletişim Teknolojileri", "Eğitim", "Enerji ve Çevre",  "Gıda ve Tarım",  "Makine İmalatı ve Otomotiv", "Sağlık", "Savunma, Uzay ve Havacılık", "Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik" kategorilerinde başvuruya açılmış olup, 10 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru yapılabilinecek.

2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 web adreisini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor