AB Kırsal Kalkınma Programı IPARD 2 İçin 5. Dönem Başvuruları Başladı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunca, "Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı 2 (IPARD 2) Beşinci Başvuru Çağrısı"na ilişkin yeni proje başvuruları başladı. Detaylar haberimizde..

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nca, "Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı 2 (IPARD 2) Beşinci Başvuru Çağrısı"na ilişkin yeni proje başvuruları başladı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, çağrı ilanıyla sadece "Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar" ile “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar" tedbirleri kapsamındaki başvurular alınacak.Başvurular, yatırımın uygulanacağı ildeki TKDK koordinatörlüklerine yapılacak. 

Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar
- Süt Üreten Tarımsal İşletmeler
- Kırmızı Et Üreten Tarımsal İşletmeler
- Kanatlı Eti Üreten Tarımsal İşletmeler
- Yumurta Üreten Tarımsal İşletmeler
- Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
- Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
- Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
- Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
- Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması

"Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar"a ilişkin online proje başvuru sistemi 14 Mayıs'ta saat 21.00'de, "Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar" için online proje başvuru sistemi ise 21 Mayıs'ta aynı saatte kapatılacak.

Başvuruların son teslim tarihi ise sırasıyla 17 ve 24 Mayıs saat 18.00 olarak belirlenirken, son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

AB Kırsal Kalkınma Programı 2 (IPARD 2) hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tkdk.gov.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor