Innogate Programı ile ABD’ye Gidecek Firmalar Belli Oldu!

İTÜ ARI Teknokent liderliğinde ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile gerçekleşen Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın 9. döneminde ABD’ye gidecek firmalar belli oldu. Detaylar haberimizde..

İTÜ ARI Teknokent liderliğinde ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile gerçekleşen Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın 9. döneminde ABD’ye gidecek firmalar belli oldu.

Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın 9. döneminde ABD’ye gidecek teknoloji firmaları belirlendi. Programın Türkiye sürecinde firmalar 8 haftalık program boyunca mentorlar ile birlikte; iş modeli kanvası, pazar analizi, değer önerisi, müşteri bölümleme, pazarlama stratejileri, büyüme ve ölçeklenme konuları üzerine çalıştı. Programın ABD sürecinde ise iki haftası San Francisco, iki haftası New York olmak üzere 1 ay boyunca potansiyel müşteri ve iş ortakları ile bir araya gelerek, Türkiye’deki başarılarını globale de taşıyacak. İhracatın gücüyle ölçeklerini büyütmeye hazırlanan firmalar, program kapsamında sektörlerine özel atanan uzmanlardan birebir satış koçluğu hizmeti alarak, pazara giriş sürelerini kısaltacaklar. Programa katılan firmalar; potansiyel partner, yatırımcı ve müşteriler ile buluşarak ABD pazarına giriş yapacak. Ayrıca, Innogate’in ABD’deki ofis ve bağlantılarından program sonrasında da yararlanabilecek. 

İşte Innogate'in Yeni Döneminde ABD’ye Gidecek O Firmalar

  1. AKTEK: Smart Hospitality Management platformuyla; otellere kolaylık, ziyaretçilerine de evde yaşadıkları konforu sunuyor.
  2. ArkSigner: Bankalar ve finansal kuruluşlar için hatalı kimlik doğrulamadan kaynaklı sahtekarlık risklerini en aza indirilmesi ve müşteri-banka arasındaki işlemleri dijital imza ile imzalanabilmesini sağlayan çözümler sunuyor.
  3. BIS Çözüm: BIS Çözüm’ün HRlytics ürünü yapay zekâ sistemiyle insan kaynakları yapılarındaki dataları işleyerek, yıldız çalışanların ayrılma potansiyelini öngörüyor; yeni personel alımları ve içeriden yükseltmelerde yüzlerce başvuruyu otomatik eliyor ve böylece verimli, mutlu bir iş ortamına katkı sağlıyor.
  4. XPoda: “No code” yazılım geliştirme platformu sayesinde kurumların dijital dönüşümünü hızlandırır. Basit ve hızlı öğrenilen görsel ara yüzü sayesinde yazılım geliştiriciler hızla adapte olur, daha yüksek kalite ve verimlikte çalışarak, firmalara katma değer yaratır.
  5. Shopi: Geleneksel mağazacılığın dijital dönüşümü için online ve offline kanalları birleştirebilmesi sayesinde mağaza içi verimliliği artıran çözümler sunuyor.
  6. Reminis: Yapay zekâ destekli yüz tanıma teknolojisi sayesinde, mezuniyet, maraton, açılış gibi etkinliklerde kişilerin profesyonel fotoğraflarını online platform üzerinden alabilmesini sağlıyor ve fotoğrafçı ile anı sahipleri arasındaki bağ oluyor.
  7. Select Optimus: Lojistik sektörü için tüm süreçleri kapsayan yazılımlar üreten Select Optimus, bulut tabanlı yazılımları ile lojistik firmalarının e-lojistik dönüşümünü sağlıyor. 
  8. Simula ICT: Ortaya koyduğu esnek ve gelişmiş simülasyon altyapısı ile hangi alanda olursa olsun, kullanıcıların hızlı ve kolay model ile simülasyon geliştirmesine imkân tanıması yanında; senaryo tanımlama, simülasyon koşumu, analiz ve raporlamanın da yapılabildiği entegre geliştirme ortamı sunuyor.

Innogate’in 10. Dönem Başvuruları İçin Son Tarih: 1 Nisan 2019

Innogate’in 10. Dönem başvuruları ise devam ediyor. Otomotiv ve mobilite firmalarının ihracat geliri kazanması, var olanı artırması ve trendleri yakalaması amacıyla düzenlenecek programa başvurular 1 Nisan 2019’a kadar web sitesi üzerinden alınıyor. 

Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.innogate.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Programa katılan firmalar; potansiyel partner, yatırımcı ve müşteriler ile buluşarak ABD pazarına giriş yapacak.
Bu içeriği 2.065 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Ekosistemi, Uluslararası
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor