Yerli Dijital Para Girişimi Coiny, 10 Milyon TL'lik Yatırım Aldı

Dijital varlıkların alım-satımı, depolanması, yönetilmesi ve ödeme aracı olarak kullanılabilmesi için kolay, hızlı ve güvenilir ürünleri üreten yerli dijital para şirketi Coiny, 10 milyon TL’lik yeni yatırım turunu 2019’un Şubat ayında kapattı. Detaylar haberimizde..

Dijital varlıkların alım-satımı, depolanması, yönetilmesi ve ödeme aracı olarak kullanılabilmesi için kolay, hızlı ve güvenilir ürünleri üreten yerli dijital para şirketi Coiny, 10 milyon TL’lik yeni yatırım turunu 2019’un Şubat ayında kapattı.  

Yapılan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan şirket CEO’su Ayberk Kuday, “İlk tur yatırımımızı 2018 Ağustos ayında tamamlamıştık. 10 milyon TL’lik yeni yatırım turunu da 2019 Şubat ayında kapattık. Kurucularımız arasında Selim Canbazoğlu, Kemal Kocabıyık; yatırımcılarımız arasında; Serdar Oal, Nasri Özel ve Mert Utancak; Danışma Kurulumuzda ise ininal’ın Kurucusu ve Colendi’nin CEO’su Bülent Tekmen, Serkan Ömerbeyoğlu ve Tolga Yücel gibi sektörün yakından tanıdığı isimler yer alıyor. Yatırımcılarımız ve danışmanlarımız hem vizyon olarak hem de yönetim süreçlerinde bize büyük katkılar sunuyor” dedi.

Yeni Yatırımlar İle Ortadoğu Bölgesinde Büyümeyi Hedefliyor

Küresel çapta dünyanın ilk 3 dijital varlık platformundan biri olmak için yola çıktıklarını belirten Kuday, “2019’da yakın coğrafyamızda özellikle Ortadoğu bölgesinde hızlıca büyümeyi hedefliyoruz. Bu bölgede Katar, Birleşik Arap Emirlikleri öncelik verdiğimiz ülkelerden birkaçını oluşturuyor. Yeni yatırımımızı yurt dışı açılımımızın finansman süreçlerinde kullanacağız. Gerek olası regülasyonlara tam uyumlu altyapımız gerekse sunduğumuz hizmetle bu süreci kolaylıkla yürüteceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Coiny hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.coiny.io web adresini ziyaret edebilrsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.019 kişi okudu.
Kategori: Dijital Para / Kripto, Girişim Gelişmeleri, Yatırım
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor