Innogate Girişimlerinizi Google ve Tesla'ya Taşıyor!

İTÜ ARI Teknokent liderliğinde, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteği ile yürütülen ve birçok teknoloji firmasına globalde başarı hikayesi oluşturan Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı'nın yeni dönem başvuruları başladı. Detaylar haberimizde..

İTÜ ARI Teknokent liderliğinde, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteği ile yürütülen ve birçok teknoloji firmasına globalde başarı hikayesi oluşturan Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı'nın yeni dönem başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 1 Nisan 2019.

15 Nisan 2019 tarihinde başlayacak olan Innogate 10. döneminde sürüş güvenliği, sinyalizasyon, akıllı şehirler, elektrikli araçlar gibi alanlarda çözümleri olan otomotiv ve mobilite firmaları; hem yeni bir pazara giriş için ihtiyaçları olan tüm strateji, satış ve pazarlama taktiklerini öğrenecek hem de sektör trendlerini yakından inceleme fırsatı bulacak.

Otomotiv ve Mobilite Firmalarını Lider Kuruluşlarıyla Buluşturacak

Otomotiv ve mobilite firmalarını global pazarlara açacak Innogate Programı'nın İstanbul ayağında şirketler, 6 hafta boyunca Silikon Vadisi’nden gelen mentorlar ile birlikte;

  • ABD otomotiv pazarına giriş stratejileri,
  • ABD’de yayılma kanalları,
  • Rakip-pazar analizi,
  • İnovatif ürün konumlama,
  • Ürün fiyatlaması,
  • Dijital pazarlama 

gibi önemli başlıklar üzerinde çalışacak ve her firma kendi stratejisini oluşturacak.

ABD döneminde ise bir haftası San Francisco ve iki haftası Detroit’te olmak üzere 3 hafta boyunca ABD otomotiv sektörünü ve dinamiklerini yakından inceleme şansına kavuşacak.

Programa katılan firmalar ayrıca sektördeki son trendlerle ilgili bilgi almak ve kendi firmalarının iş geliştirme faaliyetlerini yürütmek için Google, Tesla, Mitsubishi Motors ve Panasonic gibi lider kuruluşlardan uzmanlarla bir araya gelecek. 

ABD’de 3 Şehirde Ofis Fırsatı

Firmaların global hedeflerine hızla ulaşabilmeleri için tüm çözümlerin bir arada sunulduğu Innoagate programı kapsamında şirketler; sektörlerine uygun birebir satış ve pazar koçluğu hizmeti alarak, ABD pazarına daha hızlı giriş yapıyor. Innogate programına katılan firmalar; 178’i ABD’den 12’si Türkiye’den olmak üzere, alanında uzman 190 mentorun eğitim ve network desteğini alıyor. Ayrıca İTÜ ARI Teknokent’in New York, Chicago ve San Francisco’daki ofislerini altı ay boyunca kullanabilme imkânının yanı sıra danışmanlık, iletişim, pazarlama ve operasyonel desteklerden de faydalanabiliyor.
Innogate programına www.innogate.org adresinden başvurabilir.

Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.innogate.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor