Evlere ve Ofislere Sığmayanlara Kolaylık Sağlayan Girişim: DepoPro

“Yeriniz Yoksa, Yerimiz Var” sloganıyla kurulan girişim DepoPro, atıl kalan, kullanılmayan, kurtulmak istediğiniz eşyalar için yeni nesil depolama çözümleri sunuyor. Detaylar haberimizde..

Kısıtlı alan ve bol eşya hem evlerin hem de işyerlerinin ortak sorunu. Kullanılmayan eşyalar hem yer kaplıyor, hem de düzgün bir şekilde saklanamadıkları için zarar görüyor. “Yeriniz Yoksa, Yerimiz Var” sloganıyla kurulan DepoPro, atıl kalan, kullanılmayan, kurtulmak istediğiniz eşyalar için yeni nesil depolama çözümleri sunuyor. 

5.000 metrekarenin üzerinde kapalı mekanda hizmet veren DepoPro, ek bir depolama alanına ihtiyaç duyulduğunda yeni nesil çözümleriyle, ev ve işyerlerini kısıtlı alan derdinden kurtarıyor. DepoPro ayrıca eski eşyalarını satışa çıkarmak isteyenlere yönelik olarak başlattığı DepoPro Mağaza hizmetiyle kullanıcıların eşyalarını en uygun fiyattan elden çıkarmalarına ve kazanç sağlamalarına yardımcı oluyor.

DepoPro Mağaza’ya getirilen tüm eşyalar DepoPro Depolama Danışmanları eşliğinde değerlendirildikten sonra fotoğraflanıyor, eşyaların ücretsiz olarak sunumu hazırlanıyor ve internet sitesi vitrinlerinde eşya sahibinin belirlediği fiyattan satışa çıkarılıyor. Satın almak isteyenler, adeta bir mağaza vitrinini andıran özel sergi alanına yerleştirilen ve titizlikle elden geçirilen eşyaları, DepoPro’nun uzman ekibiyle beraber yerinde görerek detaylıca inceleme yapabiliyorlar. Eşya sahiplerinin onayı ile bu eski eşyalar, en güvenli koşullarda ve değerinde fiyatlarla yeni alıcılarına kavuşuyor. Gerçekleştirilen satış miktarı banka hesabına anında yatırıldığından bu hizmetten yararlananlar hem kazanç sağlıyor hem de zamandan kazanıyor.

DepoPro, depolama hizmetinden faydalanmak isteyenlerin bu süreçte gerekli olan her türlü ihtiyacını düşünerek, müşteriye özel hizmetler de sunuyor. Yeni nesil depolama çözümlerinden biri olan DepoPro Kırtasiye, depolamaya karar veren ancak bu işlemi gerçekleştirirken köpük, koli bandı, ambalaj ya da raf gibi kırtasiye malzemelerine gereksinim duyanların bu ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlıyor. Diğer kullanıcı dostu hizmet olan DepoPro Nakliye ise bu noktada devreye giriyor. Kullanıcılar, ister kendi araçları, ister DepoPro’nun sağlayacağı araçlarla eşyalarının nakliye işlemini yine çok uygun fiyatlarla sağlayabiliyor, depo içi yerleşimlerini rahatça gerçekleştirebiliyorlar.

Gelişmiş teknolojiye sahip özel güvenlik altyapısı ve 24 saat elektronik izleme sistemiyle eşyaları güvenle saklayan DepoPro, gerektiğinde genişleyebilen esnek depolama yapısı sayesinde büyük ya da küçük her türlü ihtiyaca çözüm üretiyor. Depolama veya satışa çıkacak eşya konusunda yardım ihtiyacı olduğunda, DepoPro danışmanları en uygun çözüm için kullanıcılara destek veriyor.

2018 yılında kurulan yeni nesil depolama çözümleri sağlayıcısı DepoPro, gayrimenkul, sağlık, turizm ve sanayi olmak üzere dört ana sektörde faaliyet gösteren, güvenilirliği ve katma değerli hizmetleriyle Türkiye’nin öncü kuruluşları arasında yer alan Etra Holding çatısı altında hizmet veriyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor