1 Milyon Euro Yatırım Yapılacak Insurtech Startupları Aranıyor!

Sigorta sektöründe, oyunun kurallarını değiştirecek teknoloji ve inovasyon çalışmalarının önünü açan Insurtech HUB, her biri için yaklaşık 1’er milyon EURO’ya varan yatırım yapılabilecek insurtech girişimleri arıyor. Detaylar haberimizde..

Sigorta sektöründe, oyunun kurallarını değiştirecek teknoloji ve inovasyon çalışmalarının önünü açan Insurtech HUB, başlatmış olduğu Startup Programı ile yurt içi ve yurt dışından yapılan “Kuluçka” ve “Hızlandırma” programı başvurularını almaya başladı. Insurtech HUB, her biri için yaklaşık 1’er milyon EURO’ya varan yatırım yapılabilecek insurtech girişimleri arıyor.

Yenilikçi startup projelerinin her birine yaklaşık 1 milyon EURO’yu bulabilecek yatırım amaçladıklarını kaydeden Insurtech HUB İstanbul Genel Müdürü Andrew Warburton, “Proje sahibi ve yatırımcı arasında bir köprü görevi üstlenecek programa dahil olan Insurtech HUB’a hali hazırda seçilmiş olan startup’ların bir kısmını da 15 Ocak’ta düzenleyeceğimiz konferansta sektör temsilcileri ile tanıştırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Insurtech girişimlerini desteklemek için global ekosistem olarak kurulan Insurtech HUB, gerçekleştireceği ilk toplantısında, sektörün geleceğini de masaya yatıracak. Sigorta sektörünün duayen isimlerinin bu açılış toplantısında bir araya geleceğini belirten Warburton, Insurtech Hub’ın hedefleri, faaliyetleri, Insurtech Kuluçka merkezi ve Insurtech Start-up Programının tüm detayları ile 3-4 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Global Insurtech Zirvesi’nin detayları paylaşılacak” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Oditoryum’da 15 Ocak 2019 tarihinde düzenlenecek olan konferansta Insurtech Startup Programının detayları açıklanacak.

Insurtech HUB hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.insurtech.org web adresinin ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi sigorta sektörüne yeni bir soluk getirecek yenilikçi fikirleri olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.655 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Girişimci Ekosistemi, Uluslararası, Yatırım
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor