Gençler, İstanbul Medya ve Ekonomi Zirvesi Başvuruları Başladı!

İBB Gençlik Meclisi, İstanbullu gençler için medya ve ekonomi alanında deneyimli isimlerin, gençlere medya-ekonomi ilişkisine dair bilgi ve tecrübelerini aktaracağı bir zirve düzenliyor. Detaylar haberimizde..

İBB Gençlik Meclisi, İstanbullu gençler için medya ve ekonomi alanında deneyimli isimlerin, gençlere medya-ekonomi ilişkisine dair bilgi ve tecrübelerini aktaracağı bir zirve düzenliyor.

Medya ve ekonomi alanında deneyimli isimlerin, gençlere medya-ekonomi ilişkisine dair bilgi ve tecrübelerini aktaracağı katılım belgeli Medya ve Ekonomi Zirvesi, 19-20 Ocak 2019 Cumartesi-Pazar günleri 11.00-16.00 saatleri arasında İBB Gençlik Meclisi’nin Saraçhane’deki binasında gerçekleştirilecek.

Oturumlarda Türkiye ve dünya ekonomisi, ekonomi-medya ilişkisi, küreselleşen dünyada yaşanan olayların medya yoluyla ekonomiye olan etkisi, teknolojik gelişmelerin medya ve ekonomiye yansımaları, robotik çalışmaların medya ve ekonomi üzerindeki etkileri, farklı ekonomik konjonktürlerde girişimcilik çalışmaları gibi konular ele alınacak.

Unutmayın, katılımın ücretsiz olduğu Medya ve Ekonomi Zirvesi, 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Medya ve Ekonomi Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak için www.genclikmeclisi.istanbul web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.299 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor