Girişimci Buluşmaları'nda 2018'in Son Konuğu: Prof. Dr. Ersan Aslan!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2010 yılında düzenlenmeye başlatılan Girişimci Buluşmaları etkinliği, 2018 yılındaki son buluşmasını Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ersan Aslan'ın katılımıyla gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2010 yılında düzenlenmeye başlatılan Girişimci Buluşmaları etkinliği, 2018 yılındaki son buluşmasını Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ersan Aslan'ın katılımıyla gerçekleştirecek.

2018 yılının son buluşması olacak GİV Girişimci Buluşmaları Aralık etkinliği Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ersan Aslan'ın katılımıyla, 25 Aralık 2018 Salı saat 19.30'da Vakfın Eyüp Bahariye Mevlevihanesindeki merkezinde gerçekleştirilecek.

Girişimci Buluşmaları konuğu Prof. Dr. Ersan Aslan'ın girişimcilik konusundaki düşüncelerini paylaşacağı etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak veya buradaki Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Prof. Dr. Ersan ASLAN Kimdir?

Bursa’da doğdu. Lisans öğrenimini 1983 yılında; Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Makine Eğitimi Bölümü’nde tamamladı.1983-1988 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi, Kırıkkale Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi kadrosuna atandı ve YÖK-Dünya Bankası projesi kapsamında 1988-1989 yıllarında İngiltere’de mesleki ve teknik eğitim konusunda eğitim aldı. Yüksek lisans çalışmasını 1992, doktora çalışmasını ise 1995 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tamamlayarak, 1996 yılında Yardımcı Doçent kadrosuna atandı. Kırıkkale Üniversitesinde çalışmakta iken 1998 yılında ÜAK’tan Doçent unvanını aldı. 1995-2008 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Kırıkkale Meslek Yüksekokulunda, çeşitli idari görevlerde bulundu. 2008 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Profesör kadrosuna atandı. Bu arada Mesleki ve Teknik Eğitimin Yeniden Yapılandırılması Projesinde, YÖK Başkan Danışmanı olarak görev yaptı.

2008-2011 yılları arasında Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Genel Sekreterlik, YÖK-Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme Komisyonu Üyeliği ve Üniversitelerarası Kurul Üyeliği görevlerinde bulundu. 2011-2017 yılları arasında Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Akreditasyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Tasarım Danışma Konseyi Üyesi, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Koordinasyon Kurulu Eş Başkanı olarak görev yaptı. 2011-2017 yılları arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarlığı, 2017–2018 yılları arasında ise Başbakanlık Merkez Müşavirliği görevlerinde bulundu. 06.09.2018 tarih ve 2018/160 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü’ne atandı. Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevine halen devam etmekte.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı ise buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve Prof. Dr. Ersan Aslan'ın konuk olacağı etkinliği merak eden tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor