12 Aralık'ta İstanbul'daki E-İhracat Zirvesi’ne Davetlisiniz!

4th International Cross Border eCommerce Summit in EurAsia (ICES) “E-İhracat Odaklı Yenilikçi Ekonomi” teması ile 12 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

“E-İhracat Odaklı Yenilikçi Ekonomi” teması ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan 4th DHL International Cross Border eCommerce Summit in EurAsia (ICES) 12 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. “Avrupa’nın en büyük E-İhracat Konferansı” dünyanın en hızlı gelişen ülkelerinden biri olan Türkiye için bir e-ihracat yol haritası niteliğinde.

Dünyadaki genel trende parallel olarak, ihracatçı firmaların sınır ötesi e-ticaret araçları ile daha etkin kanallar üzerinden buluşabilmesi, hem pazar çeşitlendirmesi açısından hem de sürdürülebilir ihracat modelinin yakalanabilmesi açısından önem arz etmekte. Bu kapsamda, Uluslararası E-İhracat Konferansları makro ekonomik politikalar çerçevesinde ihracat hedeflerimize ulaşmak adına Türk mal ve hizmetlerinin uluslararası piyasalarda e-ihracat yoluyla yer alması, e-ticaret alanında ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak bir ekosistem oluşturması ve ülkemiz ile diğer ülkeler arasındaki e-ticaret potansiyelinin ortaya çıkarılmasına büyük katkılar sağlıyor.

4. Uluslararası E-İhracat Zirvesi, katılımcıların e-ticaret altyapıları ve e-ihracat vizyonlarını geliştirmesini,  e-ihracat fırsatları ve destek mekanizmalarının tanıtılmasını, yurtdışındaki e-ticaret siteleri ile global bir network kurarak ticari hacimlerinin arttırılmasını ve A’dan Z’ye e-ihracat fırsatlarının tartışılmasını amaçlıyor.

Eş zamanlı gerçekleşecek Speed Networking, Rountables ve B2B MatchMaking: Go Global ile ihracatçı firmaların gelişmiş pazarlardaki e-ticaret siteleriyle görüşmeler sonucunda küresel piyasalara açılabileceği öngörülüyor.

4. Uluslararası E-İhracat Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.worldef.net web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor