Pazarlama Guruları World Marketing Summit İstanbul'da Buluşuyor!

Dünyanın en önemli pazarlama gurusu Philip Kotler’in öncülüğünü yaptığı "World Marketing Summit- İstanbul", İstanbul Ticaret Odası’nın organizasyonuyla 4 Aralık’ta İstanbul’da toplanıyor. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en önemli pazarlama gurusu Philip Kotler’in öncülüğünü yaptığı "World Marketing Summit- İstanbul", İstanbul Ticaret Odası’nın organizasyonuyla 4 Aralık’ta İstanbul’da toplanıyor.

İstanbul'un Pazarlama Gücünü Otoriteler Konuşacak

Dünyanın en önde gelen pazarlama gurusu olarak tanınan Philip Kotler'in öncülüğünde kurulan "World Marketing Summit- İstanbul" programında alanında otorite isimler, görüşlerini İstanbul ticaret camiası ile paylaşacak. Philip Kotler'in yanı sıra zirvede; Prof. Dr. Moran Cerf, Prof. Dr. Luiz Moutinho, Prof. Marc Oliver Opresnik, Prof. Dominique M. Hansens, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Levent Çakıroğlu, Dr. Şeref Oğuz, Dr. Fahim Kibria, Ömer Şengüler ve İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç pazarlama ve İstanbul'un pazarlama gücünü geliştirmek üzerine konuşacaklar.

Katılamayanlar İçin Canlı Yayın İmkanı

4 Aralık'ta başlayacak organizasyon için başvurular ito.org.tr/wms adresinden online yapıldı. Başvuruların mekan kapasitesini aşması dolayısıyla online başvurular kapatıldı. Başvurusunu gerçekleştirenlere kabul bildirimleri gönderildi. Başvuru yapıp programa katılamayacaklar için İstanbul Ticaret Odası web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden zirve canlı yayınlanacak.

A'dan Z'ye Pazarlamanın Konuşulacağı Zirvenin Bazı Konu Başlıkları

  • Stratejik Pazarlama,
  • Pazarlamanın Geleceğini İstanbul'da İnşa Etmek,
  • Nörobilimin Pazarlamadaki Öncü Rolü,
  • Pazarlamada Big Data,
  • Dijital Çağda ve Zor Zamanlarda 21. Yüzyıl Pazarlamanın Geleceği,
  • İstanbul'dan Dünya'ya Bir Markanın Serüveni

"İstanbul'un Dünya Pazarından Daha Fazla Pay Alabilmesi İçin Çalışıyoruz"

Türkiye'nin hedeflerini gerçekleştirmek dünya pazarlarında daha büyük pay sahibi olmak gerektiğinin altını çizen İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, “Büyük hedefleri olan ülkemiz için İstanbul Ticaret Odası olarak görevimiz: Ekonomik değeri kadar katma değeri de yüksek ürünlerin geliştirilmesine destek vermektir. İstanbul’dan daha büyük ve yeni markalar çıkması için gerekli rüzgarı estirmektir. Pazardaki rekabet gücünü belirleyecek ekonomik değerin oluşturulması ve geliştirilmesinin yollarını bulmaktır. Başta İstanbul olmak üzere fark oluşturan her bir özelliğimizin tanıtımını yapmaya gayret etmektir. WORLD MARKETING SUMMIT’i, ülkemiz ve İstanbul'un hedeflerine hizmet etmek üzere İstanbul'da ağırlıyoruz. İstanbul'un dünya pazarından daha fazla pay alabilmesi için çalışıyoruz. WORLD MARKETING SUMMIT-İSTANBUL bu amaçla yaptığımız çalışmalardan biri. Pazarlamanın duayenlerini, pazarlama gücümüzü artırmak için dinleyeceğiz. Gösterilen müthiş ilgi iyi sonuçlar alacağımızın işareti gibi” dedi.

World Marketing Summit- İstanbul hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz web adresi olan www.wms.istanbul 'u ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor