Gurbetçi Türklere Para Göndermeyi Sevdiren Girişim: TransferGo

TransferGo, geçtiğimiz ay Türkiye pazarına girişi sonrası yoğun ilgi gördü. TransferGo lansmanıyla birlikte Ekim ayı içerisinde Türkiye'ye yapılan transferlerin sayısı 2018 yılına dair aylık ortalamanın 4 kat üzerinde gerçekleşti. Detaylar haberimizde..

TransferGo, geçtiğimiz ay Türkiye pazarına girişi sonrası yoğun ilgi gördü. TransferGo, Türkiye’ye yönelik döviz girişlerine de olumlu bir katkıda bulunurken, ücretsiz para transferiyle ilgili gerçekleşen rakamlara göre, TransferGo’yu bu bir ay içinde en çok Almanya’daki Türkler kullandı.

Uluslararası çevrimiçi para transfer hizmeti TransferGo, geçtiğimiz ay içinde Türkiye’ye yönelik ücretsiz para transferi servisini başlattığını duyurmuştu. O tarihten bu yana elde edilen rakamlar TransferGo’ya tüketici nezdinde ilginin ve güvenin arttığını işaret ediyor. TransferGo lansmanıyla birlikte Ekim ayı içerisinde Türkiye'ye yapılan transferlerin sayısı 2018 yılına dair aylık ortalamanın 4 kat üzerinde gerçekleşti. Kullanıcı sayısında da artış yaşanırken, 2018 yılında herhangi bir ay içerisindeki kullanıcısayısının 5 katı kadar yeni kullanıcı kaydı gerçekleşti.

TransferGo'ya en çok ilgi tahminler doğrultusunda Almanya'dan Türkiye'ye para gönderimi yapmak isteyen Türklerden geldi. 2017 yılıyla karşılaştırıldığında, Ekim ayı dahil tüm 2018 için Avrupa'daki herhangi bir ülkeden Türkiye'ye para gönderme işlem sayısı 5 katına çıkarken, Almanya'dan Türkiye'ye yapılan transfer özelinde bakıldığındaysa bu sayının 10 kata kadar ulaştı. Almanya’yı Belçika, Hollanda, Avusturya, Fransa ve İngiltere gibi Türklerin yoğunlukla yaşadığı ülkeler takip ediyor.

Litvanya’da 2012’de kurulan TransferGo, o günden bu yana her geçen sene büyüdü ve eriştiği ülke sayısını artırdı. Genel merkezi İngiltere’de bulunan TransferGo, şeffaflığa, güvene ve kullanıcı deneyimine dayalı çok beğenilen bir marka yarattı. TransferGo’nun şu an dünyanın dört bir yanında 700.000’den fazla müşterisi bulunuyor ve dünya çapında 47 ülke arasında uluslararası, hızlı ve ücretsiz para transferleri sunuyor. Ayrıca TransferGo ile potansiyel para birimi dalgalanmaları hakkında endişelenmeye de gerek olmuyor çünkü alıcınız, tam olarak ayırtmış olduğu miktarı alıyor.

TransferGo müşterilerine gönderim hızına dayalı birkaç servis seçeneği sunuyor. Ücretsiz seçeneği 3 iş gününde parayı ilgili hesaba ulaştırırken, ŞİMDİ seçeneği premium bir hizmet sağlayarak, 30 dakikada bu işlemi gerçekleştiriyor.

TransferGo Kurucusu ve CEO’su Daumantas Dvilinskas, Türkiye’ye para gönderimi yapan müşteri pazarında yüksek bir potansiyel gördüklerini ve Türkiye’yle bu işlemi yapma ihtiyacı olan müşterileri de ücretsiz para transferi hizmetinden faydalandırmak istediklerini belirtti. Dvilinkas, şöyle konuştu: “Türkiye’de giderek artan sayıda tüketici para transferleri için yüksek ücretler ödemekten kaçınıyor. İşlemlerinde hızlılık, basitlik, güvenirlilik ve güvenlik istiyor. Büyük bir heyecanla girdiğimiz Türkiye pazarında da tüketicilerin kısa bir zaman içinde TransferGo’nun kattığı faydalar ve hayata getirdiği basitliği farkedeceğini düşünüyoruz.”

TransferGo hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.transfergo.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.622 kişi okudu.
Kategori: Tanıtım Haberi, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor