Türkiye’nin Teknoloji Kaptanları Bilişim Zirvesi’18’de Ödüllendirildi!

Türkiye’nin bilişim ve teknoloji alanında en deneyimli yayınlarından BThaber’in Bilişim Zirvesi’18 çatısı altında organize ettiği Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin bilişim ve teknoloji alanında en deneyimli yayınlarından BThaber’in Bilişim Zirvesi’18 çatısı altında organize ettiği Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu. Akademik dünyadan ve STK’lardan 11 deneyimli ismin jüri üyeliğiyle belirlenen Teknoloji Kaptanları için 5000’in üzerinde halk oylaması yapıldı ve kazananlar 21 Kasım Çarşamba günü, Bilişim Zirvesi’18’de düzenlenen Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni’nde açıklandı.

Neyzen Burak Malçok ve Semazen Ramazan Korkut’un ney dinletisi ve sema performansıyla başlayan Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni’nde açılış konuşmasını BTHABER Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe gerçekleştirdi. Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusuyla hayata geçirdiği girişimlerin küresel ölçekte başarılı projelere imza attığını vurgulayan Göçe, “Teknokent ziyaretlerimizde yurt dışına açılımını gerçekleştirmiş, alanında öncü, son derece başarılı projeler görüyoruz. Ancak bu şirketler ciddi bir pazarlama ve tanıtım eksikliği çekiyor. Bunları tanıtacak bir platform mevcut değildi. Teknoloji Kaptanları Ödülleri ile bu başarılı proje ve şirketleri iş dünyasına tanıtarak hem sektörümüz hem bu şirketler hem de Türkiye için katma değer oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi. 

Murat Göçe, yarışmanın eleme sürecini ise şöyle açıkladı: “Bağımsız ve adil bir eleme yapılması için 12 değerli akademisyenden destek aldık. Tüm projeler tek tek incelendi ve finalistler belirlendi. Ardından, sosyal medya üzerinden bir halk oylaması gerçekleştirdik ve burada oy kullananların da sahte hesap olmamasına özen gösterdik. Teknoloji Kaptanları Ödülleri ile birlikte bu başarılı ve yenilikçi projelere destek olmaktan dolayı mutluyuz.”

Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni, Sosyal Popi Kurucu Ortağı ve Sosyal Medya Uzmanı Mehmet Burak Torun’un “Sosyal Medyada Yaşam” başlıklı konuşmasının ardından kazanan kurumlara ödüllerinin takdim edilmesiyle tamamlandı.

İşte Teknoloji Kaptanları Ödülleri ve Kazananları

Hem kamu hem de özel sektörden 14 değerli projenin finalist olarak yarıştığı organizasyonda 6 kategoride ödüller sahiplerini buldu. İşte kazanan isimler;

  • Yılın Teknoloji Kaptanı Ödülü: Mobil Emniyet Teknolojileri (Mete) Projesi -  İstanbul Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan
  • Yılın İnovasyon Projesi Ödülü: Mobil Emniyet Teknolojileri (Mete) Projesi -  İstanbul Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan
  • Yılın Dijital Dönüşüm Projesi Ödülü: Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknoloji Müdürü Engin Işık, 
  • Yılın Maliyet İyileştirme Projesi Ödülü: Panda Dondurmaları CIO’su Çağatay Sözer,
  • Yılın Müşteri ile Etkileşim Projesi Ödülü:  Kapalı Alan Navigasyon Sistemli Mobil Uygulama Projesi - Hannover Fairs Türkiye Bilgi Sistemleri ve Online Projeler Direktörü Cihan Keser,
  • Yılın Operasyonel Yetkinlik Projesi Ödülü: Otokoç Otomotiv CIO’su Dr. Erdal Kemikli

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor