Devredilen İş Yerleri İçin Platform Girişimi: Devrediyorum!

Devredilen iş yerleri ve franchise fırsatlarını barındıran yepyeni bir girişim; devrediyorum.com yayına başladı. Detaylar haberimizde.. Detaylar haberimizde..

Devredilen iş yerleri ve franchise fırsatlarını barındıran yepyeni bir girişim; devrediyorum.com yayına başladı. Özellikle son dönemde oldukça fazla değişkenlik gösteren mekan işletmelerinden ilham alınarak hayata geçirilen devrediyorum.com, Türkiye’nin en büyük devirli iş ilanlarını barındıran web girişimi olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin her ilinden devirli işletmelerin görülebileceği platformda ilan vermek ücretsizken; kullanıcılar roketle seçenekleri ile daha fazla kişiye ulaşılabiliyor. Binlerce franchise tanıtımı ile yatırımcılara farklı sektörlere yatırım yapma imkanı tanıyan devrediyorum.com içerisinde, doğru işi aramak, risk faktörlerini azaltmak ve yatırımın hızlı geri dönüşlerini değerlendirmek için uzmanlarca hazırlanmış önemli içerikleri de barındırıyor.

Yıl Sonu Hedefi 10 Bin İlan!

Devrediyorum, 2018 yılı sonunda 10.000 devirli ilan ve 500’ün üzerinde franchise fırsatına ulaşarak, 2019’a iddalı bir giriş yapmayı hedefliyor. Girişimin ilk ayında ulaştığı devirli ilan sayısı ise 3 bin.

Yayın hayatına başlayan "Devrediyorum" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.devrediyorum.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 6.545 kişi okudu.
Kategori: Tanıtım Haberi, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor